Mustafa Kemal Mah. 2118. Cd. No:6, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +28 daha fazla

Ağız Koruyucusu

CAD/CAM Restorasyonlar

Dental Anestezi

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Uzman Diş Hekimi Büşra Şenöz 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimi için girdiği Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavında başarılı bir derece elde edip 2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalına birinci tercih ile yerleşmiştir. 2017 yılında uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra, 2017-2023 yılları arasında yine Hacettepe Üniversitesinde akademik ve klinik kariyerine devam etmiştir. Mezuniyet öncesi ve sonrasında birçok kongre ve seminere katılmış, sözlü ve yazılı çok sayıda sunum yapmıştır. Uzman Diş Hekimi Büşra Şenöz akademik kariyeri sonrasında hastalarına Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde hizmet vermektedir.

Makaleler
Röportaj

Ö
Konum: Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu

Büşra Hanım daha önceki deneyimlerimde olduğu gibi yine ağrısız bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Kısa sürede iki çürük dişi tespit edip dolgu yaptı. Ayrıca diş taşı temizliğini özenle yaptı. Tedaviden iki saat sonra sıkıntısız ve ağrısız olarak dişlerimi kullanabildim. Tedavi sırasında her bir adımı açıkladı ve ileriye yönelik birçok yapıcı tavsiyelerde bulundu. Polikinlik oldukça temizdi. Tedavimden çok memnun kaldım.

Konum: Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu

Diş sıkma problemi dolayısıyla Büşra Hanım’a başvurdum. Daha önce gittiğim doktor beni başka çözüm yokmuş gibi acil bir şekilde botoksa yönlendirmişti ancak Büşra Hanım’ın yaptığı gece plağı sayesinde sürekli botoks yaptırmaktan kurtulmuş oldum. Son derece ilgili, nazik ve işinde başarılı bir doktor, beni en mutlu eden özelliği de maddiyat değil hasta odaklı olması oldu. Ayrıca kliniği de çok beğendim, temiz düzenli ve sıcak bir atmosferi var. Hem kliniği, hem de Büşra Hanım’ı tavsiye ediyorum.

Konum: Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu

Büşra Hanım, dolgu, diş taşı temizliği ve diğer işlemlerde çok titiz ve özenliydi. Tüm süreçlerde çok profesyonel bir şekilde ilgilendi. Çok memnun kaldık.

Uzm. Dt. Büşra Şenöz

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Ü

İmplant için tavsiye üzerine ulaştım Büşra Hanım'a. Tedavi planlamasını yaptık. Öncesinde diş temizliğimi yaptı. Bugüne kadar gördüğüm en iyi diş temizliğiydi. Müthiş detaycı ve işini iyi yapan bir doktor. Hastayı bilgilendirmesi çok iyi. Normalde diş hekimi korkum vardır ama süreçte nelerle karşılaşacağımızı detaylı olarak anlattığı için aklımda soru işareti kalmadı. Hastayı rahatlatan alanında çok başarılı, işine hakim bir doktor.

Uzm. Dt. Büşra Şenöz

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.

Annemin kaplamalarını yenilemek için araştırma yaparken Büşra Hanım'a ulaştık. Annemin 3-4 dişinde iltihap vardı ve bunlar temizlendi. Toplamda 12 dişe kaplama yapıldı. Tedavi süreci oldukça güzel geçti ve şu anda annem rahatlıkla kullanabiliyor. Büşra Hanım'ın hastaya yaklaşımı çok güzeldi, sürekli detaylı bilgi vererek ilerledi. Annem artık doktorumuz Büşra Hanım diyor. Süreçten çok memnun kaldık ve çevremizdeki herkese de tavsiye ediyoruz.

Uzm. Dt. Büşra Şenöz

Sizlerin sıkıntılarına çözüm bulmuş olmak mutluluk verici. Sağlıklı bir şekilde kullanmanız dileğiyle. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Protezlerimin yenilenmesi için gittiğim Büşra Hanım, 3 diş protez yaptı. Sonuç çok güzel oldu. Yapacağı çalışmayı adım adım açıklayan, güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Hem tedavi sürecinden hem de sonuçtan çok memnun kaldım.

Uzm. Dt. Büşra Şenöz

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı bir şekilde kontrollerde görüşmek dileğiyle.

T
Konum: Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Zirkonyum Porselen Kronlar

Dt. Büşra Hanımla protez tedavisi için başvurmuştum.Damak dudak yarığı hastasıyım.Gerekli tedavileri büyük titizlikle yaptı.Dişlerimi teker teker kontrol etti,dolgu kanal, çekim yaptı.Her işlem sonucunda beni detaylıca bilgilendirdi.Şu anda dişlerimden çok memnunum.Eşimde tedaviye başladı.Aile doktorumuz oldu.Gönül rahatlığıyla dişlerinizi emanet edebilirsiniz.

Uzm. Dt. Büşra Şenöz

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kontrollerinizi de aksatmadan sağlıkla devam ettirmek dileğiyle..

Ş
Konum: Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Ben Nevşehir Derinkuyu dan hastasıyım.Özel Denttera Ağız ve Diş kliniğine başvurma nedenim, Nevşehir de Smart usulü amalgam dolgu çıkarılacak klinik bulamamamdir.Ayrica 7 yıldır kullandığım protezlerimin düşmesi ve yeniden yaptırmak istememdir.Kliniğe ailemle birlikte her geldiğimizde çok ferah,güleryüzlü ve nazik bir şekilde karşılaşmamız bizi çok mutlu etti.

Uzm. Dt. Büşra Şenöz

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, her zaman sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle..

Büşra hanıma yıllardır rahatsız olduğum üst dişlerimi yaptırmak için başvurdum. Gerekli bütün tedavilerimi titizlikle yaptı. Her bir dişimi tek tek kontrol etti, çürüklerimi yaptı, değişmesi gereken dolgularımın hepsini yeniden yaptı. Protez aşamasında da beni detaylıca bilgilendirdi aklıma takılan herhangi bir şey kalmadı. Şu an yeni dişlerimden çok memnunum. Gönül rahatlığıyla dişlerinizi ona emanet edebilirsiniz

Uzm. Dt. Büşra Şenöz

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, tedavi sürecinizin sorunsuz olmasından ben de çok mutluyum.

Ö

Büşra hocanın Hacettepeden hastasıydım. Yeni muayenehanesi çok güzel olmuş. Dis sıkmaya bağlı üst ön dişlerimde oldukça aşınma vardı. Ön dişlerimki eğriliği giderdi ve sıkmaya bağlı hasarları onardı. Artık rahatça gülümseyebiliyorum.
Nazik oluşu ve işlemler hakkında sürekli bilgilendirmesi de rahatlatıyor. Stressiz bir süreçti. Bir de gece plağı yapıldı, çok memnun kaldım.

Uzm. Dt. Büşra Şenöz

Tekrar sizlerle bir tedavi sürecini tamamlamak beni de çok mutlu etti. Her zaman beklerim, sağlıklı günler dilerim.