Protetik Diş Tedavisi Randevusu
Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Gece Plağı Tedavisi
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Köprü Uygulaması
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene ve Yüz Protezleri
İmplant Üstü Protezler
öz...n
Büşra Hanım daha önceki deneyimlerimde olduğu gibi yine ağrısız bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Kısa sürede iki çürük dişi tespit edip dolgu yaptı. Ayrıca diş taşı temizliğini özenle yaptı. Tedaviden iki saat sonra sıkıntısız ve ağrısız olarak dişlerimi kullanabildim. Tedavi sırasında her bir adımı açıkladı ve ileriye yönelik birçok yapıcı tavsiyelerde bulundu. Polikinlik oldukça temizdi. Tedavimden çok memnun kaldım.
Diş sıkma problemi dolayısıyla Büşra Hanım’a başvurdum. Daha önce gittiğim doktor beni başka çözüm yokmuş gibi acil bir şekilde botoksa yönlendirmişti ancak Büşra Hanım’ın yaptığı gece plağı sayesinde sürekli botoks yaptırmaktan kurtulmuş oldum. Son derece ilgili, nazik ve işinde başarılı bir doktor, beni en mutlu eden özelliği de maddiyat değil hasta odaklı olması oldu. Ayrıca kliniği de çok beğendim, temiz düzenli ve sıcak bir atmosferi var. Hem kliniği, hem de Büşra Hanım’ı tavsiye ediyorum.
Büşra Hanım, dolgu, diş taşı temizliği ve diğer işlemlerde çok titiz ve özenliydi. Tüm süreçlerde çok profesyonel bir şekilde ilgilendi. Çok memnun kaldık.
ü.....
İmplant için tavsiye üzerine ulaştım Büşra Hanım'a. Tedavi planlamasını yaptık. Öncesinde diş temizliğimi yaptı. Bugüne kadar gördüğüm en iyi diş temizliğiydi. Müthiş detaycı ve işini iyi yapan bir doktor. Hastayı bilgilendirmesi çok iyi. Normalde diş hekimi korkum vardır ama süreçte nelerle karşılaşacağımızı detaylı olarak anlattığı için aklımda soru işareti kalmadı. Hastayı rahatlatan alanında çok başarılı, işine hakim bir doktor.
e....)
Annemin kaplamalarını yenilemek için araştırma yaparken Büşra Hanım'a ulaştık. Annemin 3-4 dişinde iltihap vardı ve bunlar temizlendi. Toplamda 12 dişe kaplama yapıldı. Tedavi süreci oldukça güzel geçti ve şu anda annem rahatlıkla kullanabiliyor. Büşra Hanım'ın hastaya yaklaşımı çok güzeldi, sürekli detaylı bilgi vererek ilerledi. Annem artık doktorumuz Büşra Hanım diyor. Süreçten çok memnun kaldık ve çevremizdeki herkese de tavsiye ediyoruz.
Protezlerimin yenilenmesi için gittiğim Büşra Hanım, 3 diş protez yaptı. Sonuç çok güzel oldu. Yapacağı çalışmayı adım adım açıklayan, güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Hem tedavi sürecinden hem de sonuçtan çok memnun kaldım.
t.....
Dt. Büşra Hanımla protez tedavisi için başvurmuştum.Damak dudak yarığı hastasıyım.Gerekli tedavileri büyük titizlikle yaptı.Dişlerimi teker teker kontrol etti,dolgu kanal, çekim yaptı.Her işlem sonucunda beni detaylıca bilgilendirdi.Şu anda dişlerimden çok memnunum.Eşimde tedaviye başladı.Aile doktorumuz oldu.Gönül rahatlığıyla dişlerinizi emanet edebilirsiniz.
ş.....
Ben Nevşehir Derinkuyu dan hastasıyım.Özel Denttera Ağız ve Diş kliniğine başvurma nedenim, Nevşehir de Smart usulü amalgam dolgu çıkarılacak klinik bulamamamdir.Ayrica 7 yıldır kullandığım protezlerimin düşmesi ve yeniden yaptırmak istememdir.Kliniğe ailemle birlikte her geldiğimizde çok ferah,güleryüzlü ve nazik bir şekilde karşılaşmamız bizi çok mutlu etti.
s....
Büşra hanıma yıllardır rahatsız olduğum üst dişlerimi yaptırmak için başvurdum. Gerekli bütün tedavilerimi titizlikle yaptı. Her bir dişimi tek tek kontrol etti, çürüklerimi yaptı, değişmesi gereken dolgularımın hepsini yeniden yaptı. Protez aşamasında da beni detaylıca bilgilendirdi aklıma takılan herhangi bir şey kalmadı. Şu an yeni dişlerimden çok memnunum. Gönül rahatlığıyla dişlerinizi ona emanet edebilirsiniz
ö.....
Büşra hocanın Hacettepeden hastasıydım. Yeni muayenehanesi çok güzel olmuş. Dis sıkmaya bağlı üst ön dişlerimde oldukça aşınma vardı. Ön dişlerimki eğriliği giderdi ve sıkmaya bağlı hasarları onardı. Artık rahatça gülümseyebiliyorum.
Nazik oluşu ve işlemler hakkında sürekli bilgilendirmesi de rahatlatıyor. Stressiz bir süreçti. Bir de gece plağı yapıldı, çok memnun kaldım.
Büşra Şenöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Şenöz, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Büşra Şenöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Protetik Diş Tedavisi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Zirkonyum Porselen Kronlar, Dental Anestezi, Çene ve Yüz Protezleri, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu).
Büşra Şenöz adresi nerede?Büşra Şenöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mah. 2118. Cd. No:6 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Şenöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Şenöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Şenöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Şenöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Büşra Şenöz hangi dilleri konuşuyor?Büşra Şenöz ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Şenöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Şenöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Şenöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Büşra Şenöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Şenöz hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Şenöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları