mu...r
Ailemin en büyük şansi oldu Çağdas Bey.Mide agrisi sikayeti ile gittik.Kizimin yumurtaliklarinda kist oldugunu ögrendik.Muayeneden ameliyat sürecine kadar bizimle ailesi gibi ilgilendi.Bu kadar ilgili bu kadar alçakgönüllü birdoktor tanımadım.Bir ömür kendisine duaciyim.
o.....
Yaklaşık 7 yıl önce çok şiddetli bir ülseratif kolit rahatsızlığım vardı. Yaklaşık 14 kiloyu bir ayda vermiştim. Kendisinin uyguladığı tedavi ile hastalığımı atlattım ve şu an sapasağlamım.
Kendisi hastasına değer veren, devlet hastanesinde olmasına ve yüzlerce hastası olmasına rağmen unutmayan, titiz, işini çok iyi yapan, insani yönü çok ağır basan, saygılı çok başarılı bir doktor.
Allah ondan razı olsun, hayatı boyunca da sağlık, mutluluk ve başarı hep onunla olsun.
hl...y
Tanıdığım en mükemmel akademisyen canım kardeşim Ankara'dan gidince ben artık iyileşmem diye ağladığım doktorum sizi yetiştiren anne ve babanızın önünde saygıyla eğiliyorum iyi ki sizi tanıdım iyi ki varsınız. Ankara'ya dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Hastalığımın teşhisinde güler yüzü ve ilgisiyle hepimize moral veren canım oğlum yolun açık olsun Mevlam yar ve yardımcın olsun.
fa....
Senelerdir otoimmun gastrit denilen bir hastalıkla uğraşıyordum.Mide ile ilgili şikayetlerim beni çok rahatsız ediyordu,ta ki Çağdaş Bey'i tanıyana kadar.Onun sayesinde mide ile ilgili şikayetlerim çok azaldı.Tavsiyelerine uyarak kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum.Mesleğini bu denli severek,canla başla ,özveriyle yapan bir hekim tanımadım.Hastalarını dinleyen,hiç bir karşılık beklemeden elinden gelenin fazlasını yapmaya çabalayan,hastaları tarafından çok sevilen, inanılmaz derecede çalışkan ve başarılı bir doktor .
Bütün emekleri için ona teşekkürü borç bilirim.Yolu açık olsun...
j....z
Gördüğüm en ilgili, en anlayışlı doktor. Hastasına değer veren ,zaman ayıran biri. Çok özverili ve çalışkan. Ona ve sevdiklerine duacıyım...
ha...a
çok ilgili, başarılı ve özverili bir doktor.
Çağdaş Kalkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağdaş Kalkan, İç Hastalıkları, Gastroenteroloji.
Çağdaş Kalkan adresi nerede?Çağdaş Kalkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağdaş Kalkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Kalkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağdaş Kalkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Kalkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağdaş Kalkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağdaş Kalkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Çağdaş Kalkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara İç Hastalıkları Uzmanları
Erzurum İç Hastalıkları Uzmanları
Denizli İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Kırıkkale İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (8)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları