Ataköy 7-8 - 9-10. kısım Mh. Çobançeşme e-5 Yanyol Cd. No:20 B/Blk. D:83, İstanbul
Ameliyatsız Estetik Yöntemler
Burun Dolgusu
Burun Estetiği
Burun Ucu Kaldırma
Trioklinik
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Gamze Estetiği
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Trioklinik
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Karın Germe
Trioklinik
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Trioklinik
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Bariatrik Cerrahi
Yağ Enjeksiyonları
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
İple Yüz Germe
Trioklinik
Eğitim süresi boyunca özellikle yüz estetiği , burun estetiği, meme estetiği ve vücut şekillendirme estetiği üzerine kurs ve seminerlere katılan, Op. Dr. Çağdaş ORMAN, 2017 yılından itibaren çeşitli kliniklerde danışman hekim olarak yurt içinde ve yurt dışında ameliyatlar yapmış mesleki çalışmalarına ise, 2018 yılı itibariyla Ataköy’deki kendi kliniğinde devam etmektedir.
h....d
Merhaba;
Aylar önce doktor beyi tesadüfen buldum. Tek bir öneri almadan gittim ve ameliyat randevusu oluşturduk beraber. Bu arada burun ve meme estetiği oldum kendilerine. Çok mutluyum ilgisinden, alakasından, yaptığı işçilikten. Cidden işinin ehli bu kadar mütevazi Doktor görmedim. Herkese tavsiye ederim
nt...u
Sn. Çağdaş Orman In kliniğine bir dostumun vasıtası ile gittim.. Uygulama öncesinde detaylı Bilgi verip, yakından ilgilendi sağolsunlar.. Uygulamadan oldukça memnun kaldım.. İşinin ehli, gayet beyefendi ve güven veren bir hekim.. Sonrasın da başka operasyonlar için de kendisinden destek almayı düşünüyorum.. Klinik ortamı , gayet şık ve temiz .. Güven veriyor ..Çalışanlar çok ilgili ve nazik Kişiler..Şiddetle tavsiye ederim.. Bu tip estetik uygulamaları yapan kişinin uzman Cerrah olması da ayrıca iyi sonuçlar almanızı sağlıyor.. Dostlarıma ve yakın çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum .. Bu yorumu okuyan siz değerli okurlara da tavsiye ederim..
al....
Çağdaş Bey ile yaklaşık 5 ay önce tanıştık. Meme küçültme ameliyatı olmam gerekiyordu ve henüz doktor bulamamıştım. Daha sonra TrioKlinik'e gittim, kendisine muayene oldum ve o an ameliyat olmaya bir kez daha karar verdim. O zamanki kilomda ameliyat olmam durumunda ameliyatın tekrarlanma durumu vardı dolayısıyla Çağdaş Bey ben kilo verene kadar bana ameliyat tarihi vermedi.Böylece hem düzenli ve sağlıklı kilo vermiş oldum hemde ameliyatı tekrarlama durumum ortadan kalktı. Ameliyat günüm çok rahat ve sakin geçti.Ameliyat öncesinde ve sonrasında benim için her şey süperdi, kendisi her zaman yanımdaydı dolayısıyla ameliyat benim için korkulu bir şey olmaktan çıkıp basit bir operasyon haline geldi.Eğer sizinde aklınızda böyle bir düşünce varsa mutlaka bu ameliyatı olmanızı öneriyorum ama önemlisi doktorunuzu sevmek ve ona güvenmek, Çağdaş Bey'le ben bunların hepsine sahiptim. Şuanda ameliyattan sonraki 11. günümdeyim , tüm kontrollerim ve pansumanlarım düzenli yapılıyor en güzelide izlerimin iyileşme hızından çok memnunum. Çağdaş Bey'e ve tüm TrioKlinik ailesine teşekkürlerin en büyüğünü borçluyum.
ar....
Arkadaş tavsiyesi üzerine Çağdaş Bey ile görüştüm tüm yapılabilecek işlemleri ve süreçlerini ayrıntılarıyla sıkılmadan uzun uzun anlattıktan sonra birlikte ne yapılması gerektiğine karar verdik. kaş kaldırma, dolgu işlemleri vs. yapıldı sonuçtan memnun kaldım. işlem sonrası süreci yakından takip etti. Kendisi de ekibi de müşteri memnuniyetine önem verdikleri için sürekli gidebileceğim bir Dr. Ekibi çok güler yüzlü. güvenerek tavsiye ederim.
Gerçekten çok memnunum doktorumdan,çok mutluyum. Gerçekten çok yetenekli,yaptığı işlemlerden,davranışlarından, insanlığından çok memnunum.Burun estetiğim çok muhteşem ve güzel oldu. Bir de dolgum, botoksum ve DNA bakımlarım var. Hepsini kendileriyle gerçekleştirdim.Aynı zamanda göğüs silikonlarım ve protezlerim var.Tüm hizmetlerinden memnunum.En son burnumu yaptırdım.Hem deviasyon vardı tamamen gitti. Hem de şekli tamamen düzeldi.Hem çok doğal hem de çok sağlıklı.
i̇....
Öncelikle ben inanılmaz memnunum.Ben göğüs dikleştirme ve liposuction,karın,bacak içi,kol,sırt ameliyatı oldum.Benim beklentilerimin çok üzerindeydi.Ben kolay iyileşen bir insan değilim ama iyileşme sürecim çok hızlı oldu .Bu süreçte Çağdaş Bey'e çok kolay ulaşabildim,sorularımı sorabildim. Rahat iletişim kurdum ve yönlendirildim.Kontrollere de gittim 3 kez.Benim 2 göğsüm birbirinden çok farklıydı,eşit olacağını düşünmemiştim.2'si birbirinin eşi oldu.Ben 1 ay içerisinde iyileştim.Tüm ağrım sızım geçti.2 ay oldu, şu an yara izlerim soldu ve bunun dışında hiç bir ağrı,sızı sıkıntım kalmadı. Ben Çağdaş Bey'in çalışma prensibinden memnun kaldım. Ben vücudumda istediğim değişiklikleri söyledim. O da beni yönlendirdi ve ameliyat sonrasında da buna karar verdim. Çok doğru yönlendirmiş ve ameliyatımda, en önemlisi bir sıkıntım olduğunda gece gündüz fark etmeden ulaşabildim. Kafama takılanları sordum.Ameliyat sonrası deformasyon gibi bir problemim olmadı.Ameliyattan çıktıktan sonra vücudum hemen oturdu .Ekip olarak çok ilgili ve çok başarılılar, yöntemleri çok çeşitli.
Kendisine göz kapağı ameliyatı ve göğüs büyütme silikonu yaptırdım.Çok memnun kaldım.Aynı zamanda dolgu ve botoks yaptırdım. Burun estetiği yaptırdım.Hepsini teker teker yaptırdım ve hepsinden de çok memnun kaldım. Allah razı olsun hocamızdan.Tüm hizmetlerden memnun kaldım,çok çabuk iyileştim,hepsi çok iyiydi.Herkese de tavsiye ederim, gerçekten çok iyi bir cerrah. Bu operasyonların hepsi kendimi iyi hisettirdi.Yıllarca kafama taktığım problemlerim vardı.Bu operasyonlardan sonra kendimi iyi hissettim, psikolojim düzeldi.
Çağdaş Orman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağdaş Orman, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Çağdaş Orman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Botoks, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği.
Çağdaş Orman adresi nerede?Çağdaş Orman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8 - 9-10. kısım Mh. Çobançeşme e-5 Yanyol Cd. No:20 B/Blk. D:83 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağdaş Orman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Orman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağdaş Orman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağdaş Orman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çağdaş Orman hangi dilleri konuşuyor?Çağdaş Orman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağdaş Orman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Orman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağdaş Orman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağdaş Orman hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Çağdaş Orman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra