Uzm. Kl. Psk. Çağla İribaş

Psikoloji

İstanbul, Beylikdüzü 2 adres

Kiana Psikoloji
Adnan Kahveci, Perlavista Residence, Yavuz Sultan Selim Blv. B Blok Kat:7 D:58, Beylikdüzü, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +81 daha fazla

Attentioner Dikkat Geliştirme Programı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı B Blok, Kat:7 D:58 Perlavista Residence, Beylikdüzü

Adnan Kahveci, Perlavista Residence, Yavuz Sultan Selim Blv. B Blok Kat:7 D:58, İstanbul

Kiana Psikoloji

Klinik psikolog Çağla İribaş İstanbul okan Üniversitesi psikoloji bölümünden 2021 yılında mezun olmuştur. Staj deneyimini 2020-2021 yılı boyunca Matesis Akademi isimli klinikte çocuk ve ergen üzerine yapılan görüşmelere katılım sağlamıştır.
2022 yılında girdiği İstanbul okan Üniversitesi klinik psikoloji Yükseklisans programında yetişkin terapisine yönelik dinamik terapi ağırlıklı bir eğitim alıp, bu ekol de süpervizyon süreçlerini de tamamlamıştır.
Yüksek lisans süreci boyunca çeşitli kurumlarda danışan görmeye başlamıştır.
2023-2024 UZAY REHABİLİTASYON
Yetişkin hastalar ile psikoterapi
2022-2023 ALKENT AKADEMİ
12-18 yaş grubu öğrenciler ile psikoterapi süreci

Türk psikologlar derneği üyesi olan Çağla İribaş gönüllü psikolog olarak 6 Şubat depreminde görev almış ve buradaki gözlemleri sonucu yüksek lisans tezini ‘Yetişkinlik Çağında Olan Depremzedelerde Yer Bağlılığı, Deprem Kaygısı ve Stresle Başa Çıkma Tarzları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi’ üzerine yazmıştır.

MEB’ten 240 saatlik eğitim alarak Uzman Öğretici olmaya hak kazanmıştır.

Eğitim hayatı boyunca çeşitli eğitimler ve süpervizyonlar almıştır. Bunlar;
Oyun Terapisi Eğitimi
Objektif ve Projektif Testler Uygulayıcı Eğitimi
MMPI - Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri Eğitimi
Sınav Kaygısının Azaltılmasında REFCAD Eğitimi almıştır.

Aynı zamanda Prof. Dr. Doğan Şahin 43 saatlik Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi ve 85 saat olan Nevrotiklerde Dinamik Psikoterapi Eğitimini tamamlamıştır. Bununla birlikte Dinamik Yönelimli Cinsel Terapi eğitimi alarak yetişkinlerle çalışmaya başlamıştır.

Yetişkin ve ergenlerle anksiyete bozuklukları, depresyon, obsesif kompulsif bozukluklar, kişilik bozuklukları, bağımlı kişilikler, fobik bozukluklar, kayıp ve yas gibi konularda bireysel danışmanlık ve cinsel bozukluklarda çift terapisi vermektedir

Röportaj

Kaygılı ve insanlarla iletişimim zayıftı. Bu sebeple sosyal çevre ve aşk hayatımda çok zorlanıyordum. Hayatım boyunca içe kapanıktım. Çağla Hanım ile bunları aştık. Serbest çağrışım ile çalışacağını söyledi ve seanslar oldukça verimliydi. Bugün kendimi daha özgüvenli ve daha mutlu hissediyorum. Artık kaygılarıma harcadığım enerjimi dışarı çıkmaya harcıyorum ve daha coşkuluyum. Kendisi harika bir uzman, kesinlikle tavsiye ederim. Güvenebilirsiniz.

İnternet üzerinden Çağla Hanıma ulaştım. Erkek arkadaşımla ayrıldığım dönem kendisine başvurdum. Öncelikle yolumuz kesiştiği için çok mutluyum. Ben danışan olarak iyi ki gelmişim. Hayatıma yaptığınız dokunuşlar için çok memnun kaldım, eminim bu yolda birçok insana ışık tutacaksınız ve danışanlarınızın başarılarına şahit olacaksınız. Herkesin sizinle tanışmasını isterim. Farkındalığım arttı, bakış açım tamamen değişti, kendi benliğime kavuştum. İlk başta seanslara çok inanarak başlamamıştım ancak her cümlesiyle bana yeni bir bakış açısı kattı. Kısa zamanda ne kadar etkili olduğunu gördüm. Benim için işin içinden çıkılmaz dediğim problemlerin aslında çok basit şeylerden kaynaklanabileceğini deneyimledim.

Çağla Hanıma arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. İçimde inanılmaz bir boşluk ve dengesiz bir ruh halim vardı. Çağla Hanıma başvurduğumda ilişkim oldukça kötü gidiyordu. Kendime zarar verme davranışlarım vardı. Uzun süredir beraber çalışıyoruz. Seanstan her çıktığımda ruh halimin daha dengeli olduğunu hissediyorum. Onun tavrı ve hizmeti beni iyileştiriyor. Oldukça memnunum, herkese tavsiye ederim. Başarılarının devamını diliyorum.

Yaşam sevincim ve inancım kalmadığı bir dönemde internet üzerinden buldum. Çağla Hanım iletişimi oldukça kuvvetli, gerçekten yardımcı olan bir psikolog. Sürekli yeme davranışımın da bir bozukluk olduğunu öğrendim. Terapi sürecimiz devam ediyor, iyi ki kendisini tanımışım. Sorunlarımın çözümlerine ulaştığımı fark ediyorum. Tavsiye ediyorum.

Çağla Hanımla çok iyi bir süreçteyiz. Seanslara başlamadan önce çok kaygılıydım. Hayatımla ilgili şu an her şeyi daha kontrol edebildiğim, kendimi daha iyi hissettiğim bir süreçteyim. Gönül rahatlığıyla bir psikolog olarak herkese tavsiye ederim.

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Çağla Hanım ile tanıştık. İş yeri ile ilgili problemler ve tükenmişlikle gittim. Hayattan artık zevk alamayacağımı düşünüyordum. Hayata bakışım değişti. Süreç oldukça iyi ve başarılı ilerledi. Etrafıma tavsiye ediyorum. Kendisinden çok memnun kaldım, gönül rahatlığı ile herkese önerebileceğim bir psikolog. Çağla Hanım'a başarılar diliyorum.

Uzmanınıza sosyal medyadan ulaştım. İlişki ile ilgili sorundan dolayı başvurdum, süreç harika ilerledi. Çok faydası oldu. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.

U

İnsanlar hakkında sürekli olumsuz ve takıntılı düşünceler içerisinde olduğum bir dönemde internet üzerinden rastladım. Artık insanlara güvenemiyor ve paranoya yaklaştığımı düşünmüştüm. Çağla Hanım bu problemim konusunda bana çok yardımcı oldu. Bunun dışında da kendimi tanımam konusunda derinlemesine çalışıyoruz. İnsanın farklı yönlerini keşfettim. Kullandığı teknikler sayesinde oldukça anlaşıldığımı hissediyorum. Herkese tavsiye ederim. Zaten farkı göreceksiniz.