- Ana Sayfa
- Psikolog
- Beylikdüzü
- Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Hakkımızda
Kurum bünyesinde yetişkin, çocuk, ergen, çift, aile alanlarında psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Daha fazla bilgi
Diller
- Türkçe
- İngilizce
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı B Blok, Kat:7 D:58 Perlavista Residence, Beylikdüzü 34528Sigortalar
- Diğer (İade)
İletişim Bilgileri
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı B Blok, Kat:7 D:58 Perlavista Residence, Beylikdüzü 34528Telefon Numarası
- Diğer (İade)
tu...
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çağla hanıma internet üzerinden ulaşım sağladım. Psikiyatri beni psikoloğa yönlendirmişti. Borderline tanısı ile geldim. Kendisi ile seanslara devam ettikçe ya siyah ya beyaz demekten vazgeçip gri alanda kalabilmeyi öğrendim. Sınır problemlerimi onun tavrı sayesinde düzenlediğimi hissediyorum. Çağla hanımın bu konuda ki başarısı oldukça iyi. Tavsiye ediyorum.
ni...i
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çağla hanıma tavsiye üzerine geldim. Eşimle cinsel problemlerimiz vardı ve sekiz seansta sorunlarımız cozuldu. Oldukça başarılı bir psikolog. Bizim hayatimiza ışık tuttu. Duzelebilecegine olan inancımız azken çok kısa sürede bizim hayatimizi degististirdi. Bu konularda çekinen insanlara kesinlikle cekinmemesi gerektiğini söylemek isterim. Evliliğimizin kurtulmasıni ve kalitesinin artmasini sağladı. Başlarda eşim kesinlikle gitmek istemiyordu ama Çağla hanım sayesinde terapiye kendisi gelmek istedi.
Tavsiye ediyorum.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Mümkün olan olmasını istediğiniz herşey mümkündür hayatını güzelleştirmek isteyen yabancı ama samimi tarafsız ama tamamen kişisel çekinmeden sıkılmadan konuşan harikalar ve mükemmellikler aramayan inanılmaz şifalı bir psikologdur kendisi. Bakış açılarımız hayatlarımız yaşantılarımız ruhumuz benliğimiz kısacası bizi biz yapan herşeyin tam anlamıyla görülmesine konuların yüzeysel ve derinliklerine doğrularımıza yanlışlarımıza en doğru ve olması gereken şekliyle ışık tutan bir bakış açısıdır Betül hanım. Eğer hayatınızı değiştirmek yenilemek şekillendirmek yada kendinizi bulmak istiyorsanız asla tereddüt etmeyin, herkese ve herşeye şifa olması dileğiyle
Sevgilerimle..
ga...e
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Nurhan hanımdan oğlumun tuvalet eğitimi konusunda yardım aldık. Kendisinin herşeyi açıkça anlatması, ilgisi, alakası,ve desteğiyle sürecimiz kısa ve olumlu yönde son buldu..
r.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Elif Hanım’la 6 ay önce terapiye başladık. Babamı kaybettiğim dönemde kendisiyle tanıştık. Ek olarak anksiyete problemim vardı. Beklediğimden çok hızlı bir gelişme kaydettik. Çok zorlanacağım bir süreç beklerken her şey çok rahat oldu. Bu alanda ne kadar çok bilgi ve deneyim sahibi olduğunu gittiğim her seansta daha çok anladım. Kendisinin güler yüzü hayata daha olumlu bakmamı sağladı ve hep bir sonraki seansı heyecanla bekledim. Her şeyi planlayıp, yazmaktan, kaygılı ruh halinden, sürekli çevremdeki insanları düşünmekten kurtuldum. Bu yaşıma kadar oluşturmaya fırsat bulamadığım kendi benliğime odaklanabildim, kendimi takdir etmeyi öğrendim . Hayatımda başıma gelenlerle barıştım ve bu kadar kısa sürede hepsini atlattık. Sorunlarıma anlık çözümler bulmaktansa hayata karşı yeni bir bakış açısı kazandırdı bana Elif Hanım. Bu sayede sorunlarım daha hızlı çözüldü ve tekrarları git gide azaldı, yeri geldi cevapları kendim bulmaya başladım.
me...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Elif hanım çok güleryüzlü ve çok samimi,onunla tanıştığımda kötü durumdaydım 3 aylık bir sürecimiz oldu ve şuan çok çok iyiyim bence mükemmel bir danışan ve doğru adres.onunla birlikte çok yol kat ettim,iyiki varsınız sizin sayenizde daha güçlü ve iyi hissediyorum hayatıma güzel bir dokunuş yaptınız
g....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Psikolojik destek almak için başvurduğum süreçte, Elif hanım kendimi yeni baştan tanımama yardımcı oldu. Terapi sürecindeki doğru yönlendirmeleri ve profesyonel yaklaşımıyla, yaşadığım sorunları derinlemesine anlamama ve bu sorunlarla baş etme yollarını keşfetmeme olanak sağladı.
Bu süreç boyunca, korkularımın kaynağını, tepki verme şekillerimi ve bazı konularda neden daha takıntılı olduğumu anlamamı sağladı. Zaman zaman yaşadığım zorluklarda dahi, bana sağladığı profesyonel rehberlik ve empatik yaklaşım sayesinde kendimi güvende hissettim.
Elif Hanım’ın bilgisi, deneyimi ve karşımda bir insan olarak gösterdiği ilgi ve anlayışı için kendisine derin minnettarlığımı sunuyorum ve terapiye ihtiyaç duyduğunu hisseden herkese içtenlikle tavsiye ediyorum
e....d
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Elif hanimla yaklasik iki senedir seanslarima devam ediyorum. Oncesinde gittigim hic bir terapistten memnun kalmamistim ve tedavi surecine devam etme motivasyonum yoktu. Elif hanimin her zaman anlayisli ve acik goruslu olmasi cok yardimci oldu. Benim icin en onemli nokta seanslarinda ne dusunmemi soylemek yerine bana sorular sorarak ve yonlendirmeler yaparak kendim dusunmemi ve dogru sonuclara varmami saglamasi. Ilerleme kaydettigimi bana sık sık hatirlatiyor. Seanslarimiza hic gec kalmadi ve icten tavirlariyla bana konusabilmem icin guvenli bir ortam sagladi. Arkadaslarima ve aileme gonul rahatligiyla tavsiye ettigim bir psikologdur kendisi.
ş ...y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Nurhan hanımla 8 yaşındaki oğlumuzun çekingenliği ve odaklanma problemini aşmak için iletişim kurduk. Oğluma ve bizlere karşı olan samimi ve sıcak yaklaşımı ilk seansta içimizi rahatlattı. 4.haftaya geldiğimizde bir hekim görüşü almak istediğini bize yumuşak bir dille sebepleriyle anlattı. Biz şu an yolumuza psikiyatrla devam ediyoruz. Nurhan hanım boşa zaman kaybetmemize fırsat vermeden, doğru zamanda bize çok güzel rehberlik etti. Kendisini tanıdığımız için çok mutluyuz.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yaren hanım çok kibar,ilgili kesinlikle sorularıma tam cevap veren biri. Aklımda bir şeyin takılı olduğunu ben söylemeden kendisi dile getiriyor. Şu anda çok sağlıklı ilerlediğimizi düşünüyorum. Kızım 28 aylık iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi, Beylikdüzü şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi, Beylikdüzü şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Aile Danışmanı, Pedagog, Aile Terapisi.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi, toplam 152 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi nerede?Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi adresi Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı B Blok, Kat:7 D:58 Perlavista Residence Beylikdüzü şeklindedir.
Beylikdüzü bölgesindeki Aile Terapisi klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Ürolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü Obsesif-Kompulsif Bozukluk