Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Alt Ekstremitelerde Venografi
Ampütasyon
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopi
Ayak Amputasyonu
Ayak Bileği Artroskopisi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Bebek Kalça Ultrasonu
Vertebroplasti
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Üst Ekstremite Cerrahisi
f....r
Babam Kurban Bayramı'nın birinci günü kalçası üzerine düştü tesadüfen kendisi ile karşılaştık tetkikleri sonrası kırık olduğunu öğrendik.Babamı ameliyatını aynı gün gerçekleştirdi elleri dert görmesin her yönü ile harika bir kişilik harika bir hekim Rabbim yolunu açık etsin inşallah.
de...u
Doktor Bey tibia alt uç kırığı ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Ameliyatım olduktan sonra da defalarca nasıl olduğumla ilgili annemi aradı kendisi oldukça ilgili bir doktor kısacası çok memnun kaldım.
g ...b
Trafik kazası geçirdim kalca kırık vardı ilk gittiğimiz acilde ezilme var yatak istrati diye gönderdiler 1 ay sonra Doktorum Cahit Kocak a tesadüf den randevu aldım ve geldiğimde 2 tane kırığın olduğunu öğrendim ve inanılmaz derce çok korktum o sırada ağrılarımda çok ve kısalık oluşmuş
Cahit Kocak doktorumda amilyat oldum kalca protezi amilyeti ve kırıklarda tam kaynamamışti hepsini de doktorum amilyatda düzelti
Şuanda amilyatin 4 ayı biti ve ben çok şükür ağrılarım yok derecede azaldı ve bastonsuz yürüye biliyorum kısalık giderildi
Doktorumdan Allah razı olsun iyki de karşılaştırdi
Allahın izniyle daha da iyilişicem inşallah
Doktor gerek insanlarla güzel konuşması gerek profesyonellegi çok çok çok iyi
Bu arada 30 yaşımda ilk amilyatim di
Doktor çok teşekkür ederim
ah...t
19,12 2023 te randevum vardı. Merdivenden düşmüştüm ve sağ omuzum ve kolum ağırıyordu. Film çekildi ödem olduğunu soyleyerek ilaç verdi. İki kutu bitirmeme rağmen geçmedi. Detaylı incelemesini beklerdim
15 yaşında olan kızımın tırnak batmasıyla tanıştık daha sonrası eşimin diz kapağı da kasmalar olduğu için gittik bizimle çok iyi davrandı ve dün akşam 2 yaşında kızımın dirsekten kolu ufaktan çıkık oluşmuştu bu yüzden aradık bizi hastaneye çağırarak tedavi etti
z.....
Dr Cahit Beye ulaşmam şöyle oldu: hastaneye acilden giriş yapmıştım, 11 yaşındaki kızımın diz bağlarda kopma olmuştu. O esnada kayıtta tavsiye ettiler. Tedavi sürecinden de ameliyattan da doktorumuzdan da çok memnunum. Bize rahatsızlık hakkında anlayabileceğimiz şekilde açıklayarak ameliyat olmazsak sonuçlarını anlattı.
Doktorumuzun en güzel özelliği soğukkanlı ve sakinliğiydi. Hiç aceleye ve telaşa getirmeden sorunumuzu çözüme kavuşturdu. Çevreme tavsiye ediyorum, hasta da yönlendirdiğim oldu.
Annemin diz protezi ameliyatı için başvurduk yapıldı ve Dr Cahit koçak bey yaptı ameliyatı ve güler yüzlü ve tatlı dili ve hastasıyla yakın ilgisi bizi çok mutlu etti ve herkese tavsiye ederim henüz iyileşemedik ama ne zaman arasak kendisi bizi bilgilendirdi
d.....
Ben geçen yıl gittiğimde bacağımda kitle vardı. Tesadüfen başka doktora gittim ve beni Cahit Bey'e yönlendirdi.Cahit Bey beni bir hafta içinde ameliyat etti. kalça üzerinde çok büyüktü. Ameliyatım çok güzel geçti. Çok memnun kaldım. Allah razı olsun kendisinden. Konuşmaları çok güzel. kapıda karşılıyodu beni.
Trafik kazası sonucu asetabulum kemiklerimde kırık olmuştu. Ameliayt oldum ve 6 adet platin takıldı. Ek olarak 9 tanede vida takıldı. Fiizk tedaviyle devam ediyorum şuan. Ameliayt öncesi muhteşem şekilde süreci anlattı. Bazen sorularım olduğunda gayet güzel şekilde cevaplıyor ve yardımcı oluyor.
Annemin iki ayağında halluks valgus vardı onları ameliyat etti.4-5 ay oldu annemin durumu çok iyi. Doktorumzudan çok memnunuz. Zaman zaman kontrollere devam ediyor. Doktorumuzun kendi yaklaşımı harikaydı. Özellikle ne zaman aradıysak sürekli telefonlarıma cevap verdi. Müsait olmadığı anlarda tekrar dönüşler sağladı. Ameliyat öncesi anlattıklarıyla rahatlattı. Gönül rahatlığıyla ameliyata girdik. Sonuçları çok güzeldi. hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ameliyat sonrası ilgi alakkası çok iyidi. Herkese tavsiye ediyorum. Benimde böyle bir rahatsızlığım var bende kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum.
Cahit Koçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cahit Koçak, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Cahit Koçak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Normal Randevu, Robotik Cerrahi, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif).
Cahit Koçak adresi nerede?Cahit Koçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak, Lefkoşe Cd. No: 22 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cahit Koçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cahit Koçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cahit Koçak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cahit Koçak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cahit Koçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cahit Koçak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cahit Koçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Cahit Koçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cahit Koçak hangi sigortaları kabul ediyor?Cahit Koçak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları