Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli
İzmir Ekol Hastanesi
se...
Calibe hocamla 30. Haftamda tanıştım. Doğum hayatımdaki en özel andı ve bu anı doktorum ile çok güzel yaşadım. Hamileliğimi, doğumu ve sonrasını calibe hocamla sağlıkla
ve mutlu geçirdim. Bebeğim ve benim en güzel şansımız oldu.
a....g
Benim bir tane zorunlu kürtajm iki tane de kimyasal gebelikten sonra gittim Calibe hocaya tabii ki Ali hocaya gitmeden önce bir çok doktora gittim genelde bir sorunumuzun olmadığına vitamin eksikliği olduğunu söyleyip gönderdiler vitamin takviyesinde bulundular ama hiçbir şekilde sonuç alamadık Calibe hocaya gittiğimde gerçekten ilgilendi bizimle hocasına danıştı nasıl bir yol izleyeceğimizi ilaç olarak ne kullanmamız gerektiğini her şeyi detaylı detaylı anlattı bize ve şu anda sekiz aylık oğlum var çok şükür gerçekten ilgili bir doktor gitmenizi şiddetle tavsiye ederim buradan da Calibe hocaya çok teşekkür ederim tekrardan
n....s
Merhabalar,Dr Calibe Demirkan ile yolumuz 28.03.2023 tarihinde keşişti kendisi güleryüzü işe insanı inanılmaz rahatlatan bilgisiyle kafanızdaki tüm soru işaretlerini bıkmadan usanmadan çözen bir dr dur.rahim kalınlaşması şikayetiyle gitmiştim ve yaptığı operasyon sonrasında ilgisi alakası muhteşem aradan bir ay gecmesine ragmen kendisine sikayetlerimle ilgili bilgi verdim bıkmadan usanmadan cevapladı hertürlü desteği sağladığı için sizlerin aracılığıyla kendisine bir kezde burdan teşekkür etmek isterim. Naifliği işgisi güleryüzü için minnettarım diğer dr dan bir farkı oldugunu ve bununda dile getirilmesini düşünüyorum kendisine hayatı boyunca basarılar mutluluk saglık dilerim gözünüz kapalı kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.süreç benim için çok zorluydu fakat kendisinin ilgisi sayesinde sağlığıma kavusacagıma inanıyorum tekrar tesekkürler
Hamileliğimin 32. Haftasında buldum kendisini. Harika bir normal doğum gerçekleştirmemi sağladı. Ben vazgeçiyordum beni saatlerce bekledi canım doktorum ve iyi ki onu dinlemişim. Doğumum üzerinden 17 ay geçti, hastanesi değişti ama o nereye giderse ben oraya giderim. Güler yüzü, samimiyeti, bilgisi, ilgisi ile harika bir Dr.
e....t
Dış gebelik tedavi sürecimde profesyonel yaklaşımı aynı zamanda Güler yüzü ve ilgisiyle iyi tanımışım karşılaşmışım dediğim canım doktorum doktor arayışınız varsa gözünüz kapalı kendisine muayene olabilirsiniz
bu...n
Calibe Hanımla hamilelik sebebiyle tanıştık. Gerçekten çok ilgili ve alanında çok iyi bir doktor. Samimiyeti güler yüzü her zaman beni çok mutlu etti. Sayesinde gebeliğimi sorunsuz ve güzel geçirdim. Çok teşekkürler tekrardan herşey için.
a....y
Calibe Hocama kasık ağrısıyla gittim. Kendisi ufak bir kist olduğunu ve operasyon geçirmem gerektiğini açıkladı. Kistin patoloji sonucu kötü huylu olmadığını pandeminin hafiflemesiyle operasyonu gerçekleştirebileceğimizi söyledi. Operasyonumuz çok iyi geçti iki gün içinde yürümeye başladım. Hala kontrollerime Calibe hanıma gidiyorum. Eğer rahatsızlığınız varsa ertelemeden siz de görünün.
ba...r
Cokkk cokkk seker bi doktor dun (bartholin apsesi) ameliyatimi yapti o kadar ilgili guler yuzlu bir doktora gozunuz kapali gidebilirsiniz hic pisman degilim hemsilerimiz dail herkes cok ilgiliydi herşey için çok teşekkür ederim "
n....m
Doktor hanıma bugün gebelik öncesi muayene oldum. Odasına girer girmez güler yüzüyle rahatladım ve sanki çok uzun zamandır onu tanıyormuşum gibi hissettim. Gerçekten işinde çok iyi, detaycı ve şefkatli. Bundan sonra yoluma Calibe hanımla devam edeceğim. Her şey için bir kez daha burdan teşekkür etmek istedim.
el...a
Düzenli takibimizi yapan doktorumuz izinli olduğu icin yolumuz bu hafta Calibe Hanim ile kesişti. Son derece memnun kaldık. Detayli bilgilendirmeleri olsun moral veren rahatlatıcı aciklamalari olsun mutlu bir sekilde ayrıldık.. bize ayırdığı zaman ilgi ve alakasi son derece tatminkardi. tereddüt etmeden tercih edilebilirsiniz.
Calibe Demirkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Calibe Demirkan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Calibe Demirkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Calibe Demirkan adresi nerede?Calibe Demirkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Calibe Demirkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Calibe Demirkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Calibe Demirkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Calibe Demirkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Calibe Demirkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Calibe Demirkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Calibe Demirkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Calibe Demirkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Calibe Demirkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (11)Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları