Yüksek Lisans eğitimini Doğuş Üniversitesi Klinik Psikoloji programında tamamlayıp Uzman Klinik Psikolog ünvanı almıştır. Yüksek lisans eğitimi boyunca Dr. Psikiyatrist Kültegin Ögel ile psikiyatri kliniğinde psikoterapist olarak çalışmış, bir yandan da Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve ÇAPA Çocuk Kliniğinde dış stajlarını gerçekleştirmiştir. Bursa’da özel bir hastanede klinik psikolog olarak çalıştıktan sonra aile danışma merkezinde Bursa ve çevre illerden danışanlara psikolojik hizmetler vermeye devam etmektedir. Yüksek Lisans eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinde OrganizationalBehavior (Örgütsel Davranış) doktorasına başlamıştır. Halen daha doktora çalışmalarına devam etmektedir. Kurumlarla örgütsel-psikolojik sorunlar üzerine çalışmalar yapmaktadır.
Kanada Satir Pasifik Enstitüsü (Satir İnstitute of the Pacific-SIP) işbirliğiyle Sibel Erenel(LMFT)’in gerçekleştirdiği Virginia Satir’inDönüşümsel Sistemik Aile Terapisi Eğitimini tamamlamıştır.
Türk Psikologlar Derneği onaylı WISC-R Zeka Ölçeği uygulayıcısıdır. Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Filial Oyun Terapisi eğitimi almıştır. Çocuk çizim testleri eğitimi almıştır. Türk Psikologlar Derneği üyesidir. Yetişkinler, ergenler, aileler ve çocuklarla çalışmalarına devam etmektedir.
Draw A Person
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
WISC-4 Zeka Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
c.....
Canan hanim cok sevecen biri. Daha ilk gorusmede bana yardimci olabilecegini anladim. kendimi bildim bileli kaygili biriydim. Psikologumla konusa konusa artik kaygimi yendim diyebilirim. Kafam daha rahat; kendimi rahatlatmayi ogrendim. Hem de beni endiseli yapan seylerin sebebini anladigim icin rahatladim. tesekkur ederim kendisine. Artik seanslar bitti, takip icin uc ayda bir gorusuyoruz. onu gormek bile bana iyi geliyor.
Canan Hanım'dan çok memnun kaldık, herkese tavsiye ederim.Zeka testi için gitmiştik kendisine.Canan Hanım'ı internetten araştırarak gittim ve çok aydınlattı bizi, merak ettiğim herşeyi anlattı.Çocuğumla çok ilgilendi. Seanstan memnun kaldık.Desteğinin yeterli olduğunu düşünüyorum.
nu...y
Cocugumu goturdum psk Canan hanıma. Okulda arkadaşları dalga geciyor diye okula gitmeyecegim diye tutturuyordu. Hem cocugum la hem bizimle gorusmeler yaptı. Cocugumuza test de yaptı. 6 seans gittik simdi kızımız okula gidiyor, oradaki sorunlarını Canan ablasıyla beraber cozuyorlar.
se...a
Canan hanımı işyeri hekimim tavsiye etmişti. Öfke kontrolüyle ilgili yardıma ihtiyacım olduğunu farkedip randevu aldım. Iyi ki gitmişim. beni iyi anladı ve kısa sürede öfkemi kontrol etmeyi öğrendim. Çok anlayışlı biri.
z.....
Canan hanımla 2 yıldır görüşüyorum. Hayatım zordu ve de iyi hissetmiyordum. sevdiklerimi kaybetmiştim ve insanlardan korkmaya güvenememeye başlamıştım. canan hanım çok açıkça ve samimice davrandı. ya doğruyla yüzleşecektim ya da yaşayan bir ölü olurduö. gittikçe anladım meğer ben yanlış insanlara değer veriyormuşum. sonradan beni üzenlere bana hata yapanlara artık merhametli davranmak zorunda değilim. şimdi hayat daha kolay. güvenmek daha kolay. mutluluk geri geldi. canan hanım olmadan öyle düşünmezdim. çok yardım etti. sagolsun.
Canan Sayıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Sayıoğlu, Psikoloji. Size Canan Sayıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çift Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Canan Sayıoğlu adresi nerede?Canan Sayıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Umi Plaza Mudanya Yolu No:150 Osmangazi
- Yenikaraman Mahallesi Sanayi Caddesi No:150/3 UMİ Plaza Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Sayıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canan Sayıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Canan Sayıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Canan Sayıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Canan Sayıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Canan Sayıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Canan Sayıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Sayıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canan Sayıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canan Sayıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Canan Sayıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi Aile İçi İletişim Sorunları
Osmangazi Adipsi (Susama Yokluğu)
Osmangazi İdrar Torbası İltihabı
Osmangazi İdrar Yolları İltihabı