Diş çekimlerim için, ilk görüşmemizde sizi üzmeden, yormadan yaparız demişti, söylediğini uygulayacağını henüz bilmiyordum. Çekim sırasında gösterdiği özen, rahatlatmak için kurduğu empati özel insanlarda bulunabilecek yetenek. Fakülte de çok sevildiğini söylemişlerdi. Zarifliği, kibarlığı, hastaya empati ve saygısı, başarılı operasyonu için teşekkür ederim. Diş koltuğu gibi çekindiğim bir konumda, doktorum olduğu için şanslıyım.
O kadar kibar ve o kadar ilgili bir doktor ki, dişçiden çok korkan bir insan olarak operasyon esnasında benimle sürekli konuşarak çok rahatlattı, ilk kez bu kadar nazik,kibar ve mütevazi bir drla karşılaştım kesinlikle tavsiye ederim.
yı...n
Ben izmir urladan Yılmaz ilhan. Hocama sinüs ameliyatı oldum. Müthiş bir insan.eli çok hafif. Allah kolaylik versin.
he...i
Bana botox uygulaması yapan sevgili çooookkk kibar ve ilgili doktorum; bir boksçu gibi geliştirdiğim-artık nasıl bir diş sıkmaksa benimki- yüz kaslarımı eski haline getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Candan Efeoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Candan Efeoğlu, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Candan Efeoğlu adresi nerede?Candan Efeoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Candan Efeoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Candan Efeoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Candan Efeoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Candan Efeoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Candan Efeoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Candan Efeoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Candan Efeoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları