Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Akciğer Biyopsisi
Akciğer Cerrahisi +71 daha fazla
Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Akciğer Biyopsisi
Akciğer Cerrahisi
Akciğer Transplantasyonu
Akciğer Ve Plevra Biyopsisi
Anterior Mediastinotomi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Arteriografi
Bronkoskopi
Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Cnb(Meme Biyopsisi)
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekanslı Ablasyon
Radyonükleer Kemik Taraması
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Robot Destekli Cerrahi
Transjugüler Şant (Tips)
Transtorasik İğne Aspirasyonu
Transözofageal Ekokardiyografi (Töe)
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Uyku Apnesi Ameliyatı
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul
Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi)
Venografi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Video Destekli Torasik Cerrahisi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul
Video Torakoskopik Cerrahi (VATS)
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
ar...
O kadar tatlı dilliki ben ona hastanenin meleği diyorum..işini dört dörtlük yapıyor ..Bugün babamın pronomotaks ameliyatını gerçekleştirdi başarılı geçti çok şükür hem Rabbim hem de Cansel hocam sayesinde her detayı en ince ayrıntısına kadar aktarıyor iyi ki Cansel hocam iyi ki varsınız..Mustafa Kemal Atatürk beni Türk hekimlerine emanet edin diye boşuna dememiş o güzel ellerinizden öpüyorum ..dualarımız sizinle
ay....
Cansel hocam mesleğini en güzel layığıyla yerine getiren hastalarına içten samimi davranan ender doktorlardan biridir.cok zor günlerde tanıdım kendisini.bana hastaligimda hem moral verdi hemde tedavimi çok güzel tamamladı.hala kontrole gittiğimde güler yüzüyle ilgilenir.meslek hayatında başarı hiç peşini bırakmasın Cansel kızım .Ayşe teyzen sana hep duacı olacak.göğüs cerrahi doktoru arayan hiç düşünmeden Cansel Atinkaya ya gitsin.bana olduğu gibi kızımı ve torunumu da tedavi etti.bunu yaparken de hiçbir maddi karşılık beklememistir..kendisine şükranlarımı sunuyorum.meslegini layığıyla yapan biridir..hastanız Ayşe Yüksel
su...r
24/08/2016 Tarihinde sayın hocam Cansel Atinkaya Öztürk tarafından yapılan başarılı bir akciğer ameliyatı geçirdim.Ameliyat hazırlık aşamasında sayın Cansel hocamın kendinden emin ve pozitif duruşu ,daima gülen yüzü benim ameliyat korkumu tamamen yok etti .İnanın abartmıyorum ancak milyonlar verilip yatılan özel hastanelerdeki bir doktor hastalarıyla zannetmiyorum Cansel hocam kadar ilgilensin Kendilerine müteşekkirim Allah razıolsun. Kuddusi Sualp Çağlar
ib...7
Esim ibrahim 19 haziran 2012 de amilyat oldu. Cansel hanım basarılı bir Dr . Amilyatı güzel geçmişti. .Esim 9 şubatta vefat etti malesef bu hastalikla savaşımiz buraya kadarmiş.
al...m
Ben Tanaş Kiryako, akciğer kanseri tedavisi görmekteyim. Dün Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinden aldığım yeniden yorumlanan raporlarımı, bugün benimle 2013 yılından bu yana, hastalığımın ilk gününden beri ilgilenen, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktoru, Sayın Doç. Dr. Cansel Atinkaya Öztürk’e götürdüm. Yaptığımız görüşmede onkoloji biriminden tetkiklerin yenilenmesi için 15 Eylül 2015 tarihinin verildiğini belirttim, kendisi de akciğer tetkikleri için 10 Eylül 2015 ‘te kontrole gitmem gerektiğini söyledi. Eve döndükten 3 saat sonra doktorum Cansel hanım beni arayarak, ertesi gün hastaneye gelmem gerektiğini söyledi. Hayırlısı ile yine hastane yolu göründü. Bu noktada teşekkürlerim kifayetsiz kaldı, bir devlet doktoru hastası ile ilgilenip arıyor; şifa bekleyen bir hasta için bundan daha büyük bir mutluluk olur mu? Değerli doktoruma sizlerin nezdinde en içten dileklerimle teşekkürü borç bilirim. Teşekkür ederim CANSEL ATİNKAYA ÖZTÜRK… Ülkemin ve tüm dünyanın sizin gibi mesleğini severek yapan doktorlara ihtiyacı var. İYİ Kİ VARSINIZ.
i̇...)
31 Ekim 2013'de Akciğer tümörü hastalığıyla ilgili ameliyatı oldum.Sağlığıma kavuştum ve mutluyum.Doktorum Cansel Atinkaya ÖZTÜRK'e teşekkür ederim.Saygılarımla.
me...u
Mart 2014'te İstanbul Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde Yrd. Doç.Dr. Cansel Atinkaya Akciğer ameliyatımı gerçekleştirdi. Ve ciğerimde bulunan kötü huylu tümörü tamamen alarak sağlığıma kavuşmamı, tekrar nefes almamı sağladı. Güler yüzlü, pozitif ve işinde son derece başarılı doktor. Kendisine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Göğüs Hastalarına tavsiye ediyorum.
Cansel Atinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansel Atinkaya, Göğüs Cerrahisi. Size Cansel Atinkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laringoskopi, Trakeostomi, Robot Destekli Cerrahi, Hemaferez, Kateter Yerleştirme, Tiroid Kan Testleri, Meme Kanseri Genetik Testi, Nebulizatör, Robot Destekli Torasik Prosedürler, Mamografi.
Cansel Atinkaya adresi nerede?Cansel Atinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansel Atinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansel Atinkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cansel Atinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansel Atinkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansel Atinkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansel Atinkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Cansel Atinkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları