Alzheimer Takibi
Botulinum Toksini Enjeksiyonu
EEG (Elektroensefalografi)
EMG
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
GON Blokaj (Oksipital Sinir Blokajı)
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Migren Botoksu
MS Takibi
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Uzmanlık tezimi “Fingolimod tedavisi alan Multipl Skleroz hastalarında B lenfosit alt gruplarının izlemi ve korelasyonu” üzerine yaptım.
Multiple Skleroz (MS), Baş ağrısı, Epilepsi, Alzheimer hastalığı ve diğer demanslar, Parkinson hastalığı, EEG-EMG, Migren Botoksu, Polinöropati hastaları polikliniğimde sık karşılaştığım hastalardır.
Zorunlu hizmetimi Sivas Devlet Hastanesi’nde tamamladıktan sonra 2023 yılından itibaren Maltepe Üniversitesi Nöroloji Anabilim dalında hastalarıma hizmet vermekteyim.
d....ş
babam 78 yaşında parkinson hastası.son zamanlarda sürekli uyur haldeydi.Cansu hanım uyguladığı tedavi sonrasında çok çok farklı,gayet de iyi. çok tatlı çok ilgili,fazlasıyla detaylı bir muayene de yaptı.kesinlikle tavsiye ediyorum
em...u
Merhabalar
Tavsiye üzerine gittim Cansu hanıma İlk seansım olmasına rağmen ağrılarım da azalma oldu benim bu ağrıların geçeceğine hiç inancım yoktu migren botoksu tedavisi sayesin de rahatladım ve seanslarımı aksatmadan devam edeceğim tedaviye.
Cansu hanımın Tedavi sürecinde Sürekli iletişim halinde olması ilgili ve motive edici yaklaşımda bulunması beni daha çok tedaviye yöneltti
Yakın zamanda yüzümde uyuşma, elektrik çarpması şikayetim nedeniyle Nöroloji polikliniğine başvurdum. Doktorum, durumumu titizlikle değerlendirerek gerekli tüm tetkikleri yapmamızı sağladı.Bu süreçte doktorum, her tetkikin amacını ve sonuçlarını anlaşılır bir şekilde açıkladı. Takip sürecim boyunca gösterilen ilgi, profesyonellik ve alaka sayesinde şimdi çok daha iyiyim ve doktorum sayesinde sağlığıma kavuştum.
ö....y
Baş ağrım dolayısı ile kendisine başvurdum. Uyguladığı tdv ile çok rahatladım. Baş ağrım geçti.
a ...e
Baş ağrısı şikayetimle sizin kapınızı çaldığımda, hayatımın en önemli kararlarından birini vermiş olduğumu bilmiyordum. Yaptığınız detaylı muayene ve sonrasında gerçekleştirilen görüntülemeler sayesinde beyin damarımdaki anevrizmayı tespit ettiniz. Bu sayede zamanında müdahale ile sağlığıma kavuşmamı sağladınız. Sadece mesleki becerileriniz için değil, aynı zamanda gösterdiğiniz insanüstü özen ve anlayış için de size derin minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki sizin gibi doktorlarımız var
d.....
Sürekli baş ağrılarımdan kurtulmak için daha önceden tedavi olan arkadaşımın önerisiyle migren botoksu tedavisi için doktor hanıma başvurdum. Başlangıçta bu yönteme karşı biraz tereddüt etsem de, doktorumun detaylı bilgilendirme yapması ve süreci anlaşılır bir şekilde açıklaması beni rahatlattı. Tedavi sürecinde her türlü soruma sabırla ve açıklayıcı bir şekilde yanıt verdi. Migren botoksu sayesinde baş ağrılarımın şiddetinde ve sıklığında belirgin bir azalma yaşadım. Daha enerjik hissediyorum ve günlük aktivitelerimi ağrı olmadan yapabiliyorum.
Cansu Sarıkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Sarıkaya, Nöroloji. Size Cansu Sarıkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EEG (Elektroensefalografi), Botoks, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, EMG, Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları, Alzheimer Takibi, MS Takibi, Baş Dönmesi Değerlendirmesi, Migren Botoksu, Baş Ağrısı Tedavisi.
Cansu Sarıkaya adresi nerede?Cansu Sarıkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı, Feyzullah Cad. No:39 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Sarıkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Sarıkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansu Sarıkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Sarıkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cansu Sarıkaya hangi dilleri konuşuyor?Cansu Sarıkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cansu Sarıkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Sarıkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Sarıkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Sarıkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Cansu Sarıkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansu Sarıkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Cansu Sarıkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar