Abdominal Ultrasonografi

Damarsal Anomali Tedavisi

Diyabetik Ayak Tedavileri

R
Konum: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anjiyografi

3 sene önce abim beyin kanaması geçirdi, Ege üniversitesi acil servisine başvurduk. Anevrizmaya bağlı Beyin kanaması geçirdiği için Celal hoca ameliyatımızı gerçekleşirdi. Kendisini tamamen hayat kurtarmaya adamış bir doktor. Allah razı olsun hocam.

Konum: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Stent(Koroner Anjiyoplasti)

21 Şubat'ta bı arkadaşın tavsiyesiyle celal çınar bey e anevrizma rahatsızlığı ile başvurdum doktorumuz acil ameliyat olmam gerektiği söyledi ve kısa bı sure içinde ameliyatımı başarılı bı şekilde yaptı iyiki ona rastlamıştım herkese tavsiye ediyorum içiniz rahat olsun mükemmel bı doktor

Konum: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Stent(Koroner Anjiyoplasti)

2019 temmuz ayında beynimde anevrizma olduğunu ogrendigimde yıkılmistim ege üniversitesine tedavi olmak icin başvurdum doktor celal çınar a yonlendirildim ilk etapta konuşmaları beni çok tedirgin etti ancak gerçekten de isinde cok başarılı ekibi asistanları sekreteri herkes mükemmel sagligim cok iyi ona ne kadar tesekkur etsem az benim icin ve butun hastalari icin elinden geleni yapan cok basarili bir türk doktoru ameliyat sonrasında da her anlamda cok ilgililer asena hanima da ayrıca ilgisi anlayışı ve sabri icin tesekkur ederim

Ö
Konum: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Damarsal Anomali Tedavisi

Eşim Serdar Saygın'ın şiddetli baş ağrısı şikayeti sonucunda beynindeki damar yumağını teşhis edip, girişimsel radyolojinin beyin anjiyosu yöntemiyle embolizasyon tedavisi uygulayarak iyileştiren doktorumuzdur. Dr. Celal Çınar ve ekibinin tecrübesi , başarısı sayesinde eşim hayattadır.Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.

Konum: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anjiyografi

Tavrı size ilk başlarda rahat gelebilir ama bu kendisine duyduğu öz güveninden. Detaylı soru sormanıza da pek müsaade etmez. Bırakın işimi yapayım mantığında. Beyin damar anevrizmalarında ( özellikle 20mm üzeri) olanlarda istekli ve iddialıdır. Girişimsel anjiyografi ile bu anevrizmalara müdahale etmeyi seviyor. Yıllar sonra literatürde önemli bir hoca olarak kendisine yer bulacağı inancındayım.

Konum: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Celal çınar bey tam anlamıyla mesleğini en iyi yapan doktor insanlara saygılı kendine güvenebileceğiniz bir insan benim avm hastalığım vardı operasyonla sağlığıma kavuştum tavsiye ediyorum

Konum: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anevrizma tedavisi

26.07.2019 Tarihinde Ege Üniversitesi’nde eşime başarılı anevrizma sidend tedavisi yapıldı.Operasyonu gerçekleştiren doçent doktor Celal Çınar beye ve ekibine ayrıca sekreteri asena hanıma Göstermiş olduklarıilgi ve alaka’dan dolayı çok teşekkür ederim. Gelişimsel radyoloji uzmanı Celal Çınar ve ekibi gerçekten de bu işte uzman öncelikle hasta ve hasta yakınlarını rahatlatmasını Çok iyi biliyor ne sorarsanız hiç sıkılmadan hepsine cevap veriyor Allah ondan veEkibinden razı olsun

Konum: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin kanaması

Merhaba ben halise karedemir size eşim ve kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Allah sizden razı olsun eşimin beyninde anevrizma olmuştu defalarca bakıldığı halde anlaşılamadı sonrasında operasyon geçirdi beş ay sonra tekrar rahatsızlandı bu defa yine bilinmedi celal beyi önerdiler gittik anında teşhis koydu ve başarılı bir operasyon gerçekleştirdi şu an sağlığı çok iyi eşim ve ben size minnettarız