Özel Zilan Hastanesi
Pınarbaşı Mahallesi Mahatma Gandi Bulvarı Aydın Arslan Caddesi No:27, Batman
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
T
tü...a
Telefon numarası doğrulandı
cem beyi 2009 yıllında bahat halk hastanesinde tanıştım ve çok memnun kaldım kızımı yeni doğum yapmıştım ve sepina bifitalı doğdu ve acil ameliyat gerekti önce allahın sonra cembeyin sayesinde kızım zor bir ameliyattan geçti şimdi 4yaşında iyi ama bazı sorunları kaldı şimdi cem beyle gene görüşmem gerek ama çevre hastanesinden ayrılmış şuan nerede bilmiyorum ama onu bulmam gerek cem beyi herkeze tavsiye ediyorum o anlatılan para göz doktorlardan degil iyi varsınız cem atilla gökduman
Cem Atilla Gökduman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Atilla Gökduman, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Cem Atilla Gökduman adresi nerede?Cem Atilla Gökduman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınarbaşı Mahallesi Mahatma Gandi Bulvarı Aydın Arslan Caddesi No:27 Batman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Atilla Gökduman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Atilla Gökduman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Atilla Gökduman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Atilla Gökduman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Atilla Gökduman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Atilla Gökduman hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cem Atilla Gökduman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar