Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Diğer

Eşim için randevu arıyorduk ortopedi doktorlarını araştırırken Cem Çelik Bey'e rastladık birkaç yorumu vardı hoşumuza gitti ve randevumuzu aldık eşim muayene oldu. Doktor bey hastalarıyla gayet ilgili ve içten samimi yaklaştığını gördük. Eşim Ön Çapraz Bağ Ameliyatı oldu. 1 hafta içinde hemen ayaklandı çok şükür Cem hocamızdan Allah razı olsun Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin inşallah eline emeğine sağlık Allah işini gücünü rast getirsin

Konum: Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Diğer

Tek boş randevu bu doktorda vardı durumumuzda acil olduğu için hemen aldım internetten biraz araştırdım çok yorum yoktu keşke herkes yorum yazsa ben çok memnun kaldım ilgisi alakası açıklayıcı konuşması rahatlattı bizi oglumun çapraz bag ameliyatını yaptı ameliyat önceside sonrasıda çok ilgiliydi ameliyat günü vaktinden önce orda olmasıda ayrıca güzel güvenerek emanet ettim oglumu keşke her doktor Cem bey kadar ilgilli olsa günümüz doktorlarından çok farklı işini severek yapıyor bence sizin gibi hekimleri Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah

Ç
Konum: başka bir yer Diğer

Ben yıllardır dizlerim den ağrı yaşıyordum cem hocaya komşumun tavsiyesi üzerine gittim yoğun olmasına rağmen hastalarıyla tek tek ilgileniyor bana dizlerimin için iğne yapılmasını tavsiye etti bende kendisine dizlerime iğne yaptırdım eski şikayetlerim sayesinde yok denilecek kadar azaldı boynumdaki düzleşme içinde cem hocama gidiyorum gerçek anlamda işini başarılı bir şekilde yapıyor hasta doktor güveni benim için çok önemli cem hocada hastaları na bu güveni sağlıyor iyiki yolum sizinle kesişti hocam iyiki varsınız

Z
Konum: Sakarya Geyve Devlet Hastanesi Diğer

Kendisi annemi ameliyat etti oldukça iyi bir doktor açıklayıcı konuşan işinde de oldukça profesyonel kendisinden çok memnun kaldık

Konum: Sakarya Geyve Devlet Hastanesi Diğer

Kendisine ayak bileğim burkulunca gitmiştik daha önce pek üzerine düşünmediğim içe doğru basma sorunuma ve ayak baş parmağımdaki çıkıntı kemiğime dikkat çekti, ameliyat ihtimalini söyledi, artı ve eksi yönlerini açıkladı. Kalabalık hasta sayısına ve yoğun randevu trafiğine rağmen çok sabırlı, sakin ve ilgili biri. Kendisinden memnunuz, teşekkür ederiz..

Profili düzenle veya yönet