Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe
ba...k
Cem hocayla oğlum 11 aylıkken tanıştık burda ki yorumlar sayesinde kendisini buldum ve bende birilerinin kafa karışıklığını gideririm diye yazmak istedim.abartısız görüp görebileceğiniz en iyi çocuk doktoru kendisi her konuda kendini geliştirmiş aşırı derecede bilgili bir uzman,oğlumun inek sütü alerjisi var o konuda bizi bilgilendirdi içimizi rahatlattı.O kadar çok hastası olmasına rağmen her çocukla ayrı ayrı özenle ilgileniyor.
öz...y
Cem hocamıza 6 yıldır 2 çocuğumuz için de gidiyoruz.Büyük oğlumun kalp hastalığını saniyesinde anladı ve tedavi sürecimizle yakından ilgilendi, o günden beri bizim tek doktorumuzdur. Gereksiz ilaç vermez , tedavileri nokta atışıdır.Kendisine inanılmaz güveniriz.Onun hastası olduysanız o da sizi bırakmaz.Çocuklara yaklaşımı içten sevgi doludur, çocuklarım doktorlarını çok severler.Söyleyenebilecek tek olumsuzluk çokkk yoğun bir doktordur , ama sizi asla geri çevirmez. Kendisini tanıdığımız için sanşlı hissediyoruz hastalıktan korkmuyoruz
s....g
Cem bey ile bugün tanıştık 10 aylık oğlumu rutin kontrole götürdüm gerçekten muhteşem bir Dr aklımdaki herseyi sormadan anlattı çok güzel ilgilendi ve inanılmaz sıcakkanlıydı keşke en başından Cem bey ile başlasaydık.bundan sonra uzun yıllar devam edeceğimiz canımız doktorumuz.hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz
şe...r
Dragos Bezmialem hastanesinde doğum yaptığım için 2 gün sonra yenidoğan kontrolüne tamamen tesadüfi bir şekilde Cem Fırat Bey'le tanıştık. İyi ki iyi ki diyorum. İlk günden beri o kadar iyi bir iletişimdeyiz ki. Hem oğlumuza olan ilgisi, hem bilgisi ve bunu bizimle paylaşma şekli bizi çok mutlu ediyor. Hastane şartlarında kendisine olan yogun talep sebebiyle bazen görüşmelerimiz kısa oldu ama bunun doktorun kendisiyle alakalı olmadığının çok farkındaydık. Bebeğimiz şimdi 6 aylık, ve uzun yıllar boyunca umuyoruz ki Cem Bey doktorumuz olacak :) Çok teşekkürler
Cem Bey’e oğlumun rutin kontrolleri için gidiyoruz. Her muayenesinde aklımızda olanları daha biz söylemeden anlatır açıklar. Muayene esnasında oğlumuz ile ilgilenmesi, detaylı bilgi vermesi, sorularımıza ilgiyle dönüş sağlaması ve acil durumlarda hemen dönüş sağlayıp yardımcı olması yönünden oldukça mutluyuz. Hem bir hekim olarak donanımlı olmasından hem de sıcak kanlılığıyla her muayenede ilgiyle karşılamasından son derece memnunuz. Kendisini tanıdığımız ve oğlumuzu ona güvenle emanet ettiğimiz için çok şanslıyız. İyi ki tanışımız. İşini severek yapan ilgili bir hekimdir. Emekleri için teşekkür ederiz.
Çocuklarım bu sene cok fazla hasta oldugu için once kbb sonra tavsiye uzerine Cem beye gittik. 2 tane kucuk cocugum var ve birinde genizeti problemi var. O kadar guzel ilgilendi ki. Bazen sormayı unuttugunuz yada akliniza gelmeyen seyler olur. Kafamda sordugum sormadigim butun soru isaretlerini gidererek çıktım. Bundan sonra Cem beye goturmeye devam edecegim.
a....c
Dün tavsiye üzerine 4 buçuk aylık kızımı götürdüm kendisine keşke doğduğu andan itibaren götürseydim vakit kaybetmişiz işini seven ilgili ve tatlı dilli bir uzman alerjik bir bebeğim var ve henüz bebeğimin sorunlarını anlatmadan kendisi tüm şikayetlerimizi sadece gözlemleyerek farketti ve yardımcı oldu kafamdaki tüm sorular aydınlandı çok memnun kaldım
Cem Koray Fırat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Koray Fırat, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Cem Koray Fırat adresi nerede?Cem Koray Fırat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Koray Fırat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Koray Fırat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Koray Fırat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Koray Fırat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Koray Fırat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Koray Fırat hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Cem Koray Fırat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Maltepe bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla