Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
ay...l
Merhabalar
Eşim fahrettin barut akciğer 3 evre tanısı aldı
Cemal beyi de internetten araştırarak bulduk ve tercih ettik
Eşim kalp yetersizliği olduğu için ameliyatı 2 kat daha zorlu bir süreçtir
Asım bey ameliyatını yaptı
Çok zor ama çok başarılı geçti
Asim bey,Servis hemşireleri, diğer branşlar doktorlar ,Asım beyin asistanına çok minnettarım. Eşim onların sayesinde bu süreci güzel atlattı
Herhangi bir sorun olduğunda hemen çözüm üreten ve hastamız hakkında bir kere bile endişelenmeyin saglamadilar hepsi iyisi var güzel ekibinin her daim başarılarını dilerim.iyiki onlar var.gonul rahatlığı ile herkese önerdiğim cerrahligi hekimliği mükemmel bir doktor.
en...y
İki üç aydır göğsümde ağrılar vardı Asım beye muayene oldum akciğer lerim su toplamış ameliyat etti tanı tedavi ve uslüp mükemmeldi Allah razı olsun sıgarayıda buraktırdı şimdi nefes almam düzeldi böyle hekimleri Allah ülkemizden eksik etmesin
ya...z
By-pass sonrası 1 yıldır çektiğim solunum zorlugum aylarca yaptığım araştırmalar sonucu hocamıza ulaşarak çözüldü. Sadece 1-2 gün yatış yaparak sağlıma kavuştum. İşinin ehli kendinizi güvenle teslim edeceğiniz bir hoca. Kendisine saygılarımı iletiyorum. Allah razı olsun
Babamı makineye bağlı özel GOP hastanesine getirdik ve Asım hocamız kendisi bize ulaştı ilk operasyonunda önceki müdahaleler sonucunda basarızsız olmasına rağmen ikinci müdahalede başarıyı yakaladıkları kendisini çok seviyoruz ve çok minnettarız Allah başımızdan eksik etmesin hocamızı
Cemal Asım Kutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemal Asım Kutlu, Göğüs Cerrahisi.
Cemal Asım Kutlu adresi nerede?Cemal Asım Kutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemal Asım Kutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemal Asım Kutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemal Asım Kutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemal Asım Kutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemal Asım Kutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemal Asım Kutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Cemal Asım Kutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları