Herhangi bir hizmet eklenmemiş

R
Konum: Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Diğer

Annemin Böbrek rahatsızlığı için Cemal Hocaya gittik. Fakat hayatımdaki en iyi doktor ünvanı alarak kalbimizi çaldı. Çok ilgilendi, muayene süresini uzun tutttu ve hastadan daha detaylı bilgi almak için sohbet etti. Kesinlikle tavsiye edilir doktor

Konum: Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Diğer

Herşeyle mükemmel ilgilendi.Çok cana yakın sanki ailemizden biri gibi. Annem üre yüksekliğinden geldi Allah razı olsun herşeyi yaptırmadan bütün sorunları çözmeden bizi göndermedi annemin adı gibi HARİKA bir doktor teşekkür ederiz.

Y
Konum: Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Diğer

Annemin yaklaşık 10 yıllık doktorudur. Annem şeker ve tansiyon hastasıdır. Teşhisi, verdiği ilaçlar ve takibi konusunda çok memnunuz. Verdiği zamanında ve doğru kararlarla hastalığı kontrol altında tutabiliyoruz. Başarılı ve işini ciddiye alan bir doktor olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar hizmet etmesini diliyorum.

insanlara karşı davranışı mükemmel bir insan mesleki açıdan da kendini iyi yetiştirmiş koyduğu teşis çok isabetli yaptığı uygulamaları takib eden . kısacası sonuç alana kadar hastasını takip eden çok değerli bir doktor allah razı olsun

ben şeker hastasıyım tüm hastahanelere cemal ertan KOCAMAN gibi doktorlar lazım her yönü ile insana hastasına değer moral motivasyon veren böyle doktor lazım kendisine çok teşekkür ederim

Örnrk alınması gereken bir doktor. Hem teşhis hem tedavi, en önemlisi de insaniyet yönünden.

Profili düzenle veya yönet