Herhangi bir hizmet eklenmemiş

bütün doktorlar cengiz bey gibi olsa hastalar kanser olmaktan korkmaz her halde elif çimen

Cengiz Gemici ile tanıdık vasıtasıyla tanıştık, tedavi şekli çok güzeldi. Hastamız hiç bir şekilde yorulmadı, aksi bir durum olmadı. Kemoterapi yan etkileri hiç olmadı. Işında çok güzel geçti, Hastamıza bir yan etkisi olmadı.Umarım bundan sonra tam şifayı buluruz. Cengiz Bey'i tanıdığımız için çok şanslı ve mutluyuz.

P

doktor cengiz beyı bır krabam tavsıye attı gerçekten anlattıgı kadar varöış güler yüzüyle bizi karşılamasıı olumlu konusması en onemlısı hastasını cok ıyı anlayabilmesıı bızı cok mutlu oldu takrar cok tesekkur ederiz hocam

CENGİZ BEY BABAMI TEDAVİ EDİYOR CENGİZ BEY ÇOK BUYUK İNSAN VE DOKTOR OLARAK ONUN KADAR TİTİZ VE HASTASINA YAKIN BİRİNİ GÖRMEDİM MESLEĞİNE AŞIK ÇOK MÜKEMMEL BİR HEKİM .ALLAH ONDAN RAZI OLSUN .

cengiz bey hastasına güven veren dünya tatlısı mesleğinde donanımlı onnumara doktor ben tedavi sürecini sayesinde sorunsuz atlattım kanser hastası olarak kalpten herkeze tavsiye ediyorum

bize gösterdiğiniz güleryüz ve ilgi için teşekkür ederim

ben cengiz beyin üzerine onkolak tanımıyorum 10 yıldır hastasıyım daha bir gün beni üzmedi allah razı olsun kendisinden

Profili düzenle veya yönet