Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Gerçekleştirdiği şah damarı ameliyatıyla hayatımı kurtaran Değerli Hocam Doç. Dr. Cengiz Ovalı sayesinde yıllardır şikayetçi olduğum varislerimden de kurtuldum. Güler yüzüyle, detaylı açıklamalarıyla, hastalarına yaklaşımıyla insana güven veren kıymetli Hocama sonsuz teşekkür ederim. Allah yolunuzu açık etsin. İyi ki varsınız Hocam. Ayla Leventli

Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Sol şah damarında ciddi darlık vardı doç dr Cengiz Ovalı hocam eversiyon endarektomi ile tamamen açtı çok memnunum çok teşekkür ediyorum. Ayla Leventli...

Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Ayağımdaki şişlik için gittim cengiz beye çok memnun kaldım.Hemen varis tedavisi uygulandı.Güler yüzlüydü ve her soruma cevap alabildim. Her şey için çok teşekkür ederim.

Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Babam 82 yaşında 2022 Mart ayında açık kalp ameliyatı geçirdi. Tecrübesiyle güven verdi ve çok şükür başarılı bir şekilde sonuçlandı. Başarılarının devamını dilerim. Umarım bu ameliyatı geçiren tüm hastalar aynı şekilde iyileşirler. Çok teşekkür ederim.

R
Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Çok ilgili, güler yüzlü, güncel gelişmeleri takip eden bir hekim.Varis tedavimi başarılı bir şekilde bitirdik. Sağlığıma kavuştum.Her şey için teşekkür ederim.

Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Cengiz Hocamı yıllar geçsede hiç unutmayacağız. 2016 yılında annemi bypass ameliyatı yapmıştı. Annem şuan çok iyi. Hocamın başarılarını sürekli takip ediyorum.Başarıları daim olsun inşallah...

Ş
Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Babamın acil Bypass ameliyatı sonucu 3 damar değişikliği oldu . süreçte özellikle kalp ve damar servisi ekibine hemşire ve hasta bakıcılara ayrı ayrı teşekkür ederim . Osmangazi Tıp Fakültesi imkanlar açısından da şaşırttı

Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Annem Ayla Levenli'nin sol şah damarında %99 oranında bir tıkanıklık vardı. Değerli Hocam oldukça başarılı bir operasyon gerçekleştirerek bu tıkanıklığı açtı. Size ne kadar teşekkür etsem azdır Hocam. Kesinlikle oldukça başarılı bir cerrah olan Cengiz Hocama hem kendinizi hem de sevdiklerinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.

Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Tıkalı olan sol bacak toplar damarımı anjiyo yaparak açtı. Kontrole gittiğimde çok güzel ilgilenerek moral verdi. Harika bir doktor ve harika bir insan. Hastalığımın seyri günden güne iyiye gidiyor. Allah razı olsun Hocam, ellerin dert görmesin. Sağol Varol. Erol Kuş

Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Şahdamarı tıkanıklığı/açık ameliyat

63 yaşındaki teyzemin sol şah damarında tıkanıklık vardı, tıkanıklığa bağlı sağ tarafında ağrıları da fazlaydı, gözünde sulanma artmıştı son günlerde, doktorumuz Cengiz Ovalı ve ekibi gayet başarılı bir şekilde ameliyatı gerçekleştirdiler ve teyzem kısa sürede sağlığına kavuştu, her şey için çok teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Hülya PINAR

Profili düzenle veya yönet