Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
ar...
2017 yılında 15 günlük oğlum birden emmeye başladı.Nefes alıp verirken, karnı yukarı inip kalıyordu. Bir problemi vardı.
Hastaneye gittik o zaman devlet hastanesi deydi bu doktor bey.
Önce bir muayene etti, tahlil istedi yaptırdık.
Bir şeyi yok çocuğun dedi burun spreyi verdi. Biz de eve döndük.
Ertesi akşam durum devam etti, oğlumu farklı bir hastaneye götürdük. Acildeki doktor muayene eder etmez durum ciddi ciğerleri çıtır çıtır dedi.Sonra bir röntgen çekip emin olup hemen yoğun bakıma aldılar, Rsv mikrobu kapmış bronşit yani.
On gün yoğun bakımda kaldı oğlum.
Sonrasında iyileşti.
Doktor beyden hiç memnun kalmadık.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
em...3
Çocuğumuzun vücudundaki bölgesel kızarıklıklar için gittik. Herhangi bir tetkik ve tahlil yapmadan ilaç verip recete kodu ile muayenemizi tamamladı. Doktor bey bir tahlil yapsak uygun olmaz mı diye sormamızı rağmen gerek yok alerjiye yönlendiriyorum randevu alıp oraya gidin dedi. Sizde bir sonraki muayene ve doktor seçimlerinde bu mağduriyetimiz ve neticwlendirilwmeywn muayenemizi göz önüne alın mağdur olmayın.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Cengiz Yenigül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Yenigül, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Cengiz Yenigül adresi nerede?Cengiz Yenigül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Yenigül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Yenigül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cengiz Yenigül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Yenigül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Yenigül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengiz Yenigül hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cengiz Yenigül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İnegöl Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (2)Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla