İstanbul Özel Amerikan Hastanesi
Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

1997 yılında daha annemin karnındayken ultrasonda yumurtalıklarımda kist gibi bir şey çıkmış annemler apar topar Cerrahpaşa’ya gitmiş sonra annem doğum yapmış 3 aylıkken ameliyat olmuşum yumurtalık ameliyatımı Sayın Doktorumuz Cenk Büyükünal yapmış annemler bana daha geçtiğimiz sene söylediler ameliyat olduğumu üzülmemi etkilenmemi istememişler annem adınız söyledi bende teşekkür etmek istedim Şimdi 23 yaşındayım ve size çok teşekkür ediyorum Ailem ve ben size minnettarız

Konum: İstanbul Özel Amerikan Hastanesi Hipospadias

Çok değerli Cenk hocam gibi bir doktora ülkemizde sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Dünya çapında özellikle hipospadias konusunda çok önemli ve değerli bir profesörümüz. Kendisi oğlumuzun 8. ayında hipospadias ameliyatını gerçekleştirdi. Oldukça başarılı bir ameliyattı.
Kişiliği hekimliği tek kelime ile Harika.
Çok ilgili. Teşhis ve tanıları ve tedavisi 10 numara.
Kendisine çok teşekkür ediyorum

Super otesi bir doktor,bir insan,bir yakin adam.Ben bu kadar isine dikkatli sevgi dolu doktor gormedim.Kizim reflu hastaligindan eziyyet cekiyordu hocamin elleri var olsun bi tek kapali ameliyyati ile tamamile duzeldi.Cok tesekkur ederim

15 yıldır tanıştığım doktorların en mükemmelidir, insanlığı, babacanlığı, beyefendiliği, mütevaziliği mükemmel ötesidir; sistemdeki kaostan ötürü doktor adaylarının ondan öğreneceklerini kaçırdıklarına çok üzülüyorum. Allah ne dileği varsa nasip etsin Sevgili Hocamıza, hayırlı ömürler versin. Havva Özserçe

Profili düzenle veya yönet