Doku Eksikliklerinin Onarılması
El Cerrahisi
El Dolgusu
Elmacık Kemiği Dolgusu
İzmir Ekol Hastanesi
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Gamze Estetiği
Genital Estetik
Göz Altı Dolgusu
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
İzmir Ekol Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Gıdı Estetiği
Hollywood Yüz Estetiği
İzmir Ekol Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kulak Estetiği
İzmir Ekol Hastanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
İzmir Ekol Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Lazer Liposuction
Yanak Estetiği (Bişektomi)
Yağ Dolgusu ile Meme Büyütme
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
İzmir Ekol Hastanesi
2015 yılında Paris Amerikan Hastanesinde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Yurt dışında olduğu süreçte özellikle mikrocerrahi alanında; lenfödem tedavisine yönelik serbest vaskularize lenf nodu transferi üzerine yoğunlaştı, bu alanda çeşitli eğitim ve toplantılara katıldı. Literatürde ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. 2016 yılından itibaren İzmir Özel Ekol KBB hastanesinde Estetik Plastik Cerrahi ve Kozmotoloji kliniğinde görev yapmaktadır. İyi derece İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır. Estetik burun cerrahisi , Lenfödem cerrahisi, Endoskopik yüz germe, estetik vücut şekillendirme cerrahisi (karın germe, liposuction estetik meme cerrahisi, FUE yöntemi ile saç ekimi, migren ameliyatı, jinekomasti düzeltilmesi , genital estetik (özellikle penis büyütme), ve yarık dudak ameliyatı özel ilgi alanlarıdır. 2010 yılında Türk Plastik Cerrahisi Derneğinin açtığı sınavı kazanarak ‘Yeterlilik Belgesi ‘ almaya hak kazanmıştır. 2015 yılında ‘Saddle-nose deformity repair with microplate-adapted costal cartilage.’ isimli çalışmasıyla katıldığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi tarafından düzenlenen bilimsel yarışmada cerrahi tıp alanında birincilik ödülü almıştır. Halen İzmir Ekol Hastanesinde çalışmaktadır. 2018 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında Amerika' tın Chicago kentinde Weiss Memorial Hastanesinde Cinsiyet değişimi ve erkeklerde ileri Penis Büyütme Estetiği ve ameliyatları üzerine çalışmalarda bulunmuştur.Halen akademik ve bilimsel çalışmalarına devam etmektedir.
y....s
Cenk Melikoğluna 24.10.2024’te mastektomi oldum. Cenk hocam alanında uzman, hastalarıyla ilgilenen bir doktor. Ekibi ve hastanenin hemşireleri bilimsellikten uzak değiller, hastalara ona göre yakınlık gösterip; tedavi ediyorlar. Ayrıca ameliyat sonrasında aklımıza takılanları sorabileceğiniz bir kanal mevcut tutuluyor. Herhangi bir sorunuza bile cevap veriliyor. Kontrollere düzenli geldiğiniz taktirde bir sıkıntı yaşamazsınız. Ameliyat sonucumdan çok memnunum, ağrım sızım olmadı. Korkular oluyor ama bunları yenebilmek çok önemli ameliyat sonucumla da bunu yendim. Pişman olmazsınız. İyi ki bir yerlerde varsınız!
ya...
Adım Yasemin Izmirde yaşıyorum 2024 temmuz ayında Dr Cenk Melikoğlu na meme diklestirme operasyonu oldum,ayrıca kendisine şakak germe temporal lift ameliyatı olacağım
Ameliyattan iki gün sonra günlük islerime geri dönüş sağladım hersey icin minnettarım Dr Cenk Melikoğlu..
ay...e
Merhaba ismim Ayse mayıs ayında Dr Cenk Melikoglu na rinoplastli operasyonu oldum hic agrım olmadı rahat bir süreç gecirdim sonuclardan cok memnunum herkese tavsiye ediyorum nisan ayında da kendisine üst göz kapağı ve botox planlıyorum
sonsuz güvenebileceginiz bir doktor Cenk Melikoglu
ce...n
Adım Ceren Seferihisar da oturuyorum...
2024 şubat ayında plastik cerrahi uzmanı Dr Cenk Melikoğluna kol estetiği lazer liposuction ameliyatı oldum Süreç çok konforlu ve güzel geçti Sonuçlardan çok memnunum bir daha Dr Cenk Melikoğluna yeni estetik operasyonlar olmayı düşünüyorum
ec...n
Adım Ece Kütahya’dan geldim 2023 Mart cenk Melikoğlundan göğüs dikleştirme yaptırdım süreçlerim çok güzel geçti çok memnundum Cenk bey kendime olan özgüvenim eskisinden daha çok yerine getirdi ameliyat sonrası ağrı sızı çekmedim şuan da aşırı memnunum ona minnettarım hocama …
ha...l
Merhaba cenk melikoglu hocama penis kalinlastirma ameliyati oldum ve ameliyatim cok basari bir sekilde gerceklesti cok memnun kaldim.cenk melikoglu hocama ve ekibine penis kalinlastirma ameliyati oncesi ve sonrasi ilgi alakalarindan cok memnun kaldim
fy...u
After hearing Dr Cenk Melikoglu's reputation, I came from Canada for tummy tuck and breast implant surgeries. He was amazing and very supportive. This made the healing process very easy. The first three days after thr surgery was a bit uncomfortable but after that the pain was almost gone. I started walking normally after 6 days. Now its been 3 weeks and I dont even feel the stitches. I highly recommend Dr Cenk Melikoglu if you are considering getting these surgeries.
em...l
Dr. Cenk Melikoğlu işinin en iyisidir. Meme toparlama ve protezi ameliyatı oldum. 3 yıl geçti ve hala hiçbir şikayetim yok. İyiki onu bulmuşum ve ona opere olmuşum. Dr. Cenk Melikoğlu doktorum iyi ki varsınız.
le...y
GÖZ KAPAĞI AMELİYATI İÇİN GİTTİĞİM DE İLGİ VE ALAKASI İLE ÇOK MEMNUN KALDIĞIM BİR DOKTOR.AMELİYAT SONRASIN DA HASTA TAKİBİ İLE DE ÇOK İLGİLİ VE ALAKALI BİR DOKTOR.
f.....
Ich hatte tolle Erfahrung bei Dr Cenk Melikoğlu. Meine Brust vergrößung OP verlief reibungslos. Immer wieder gerne ich empfehle Dr Melikoğlu 100% weiter.
Cenk Melikoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cenk Melikoğlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Cenk Melikoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Dolgu, Dövme Silme, Dudak Büyütme, El Cerrahisi, Göz Kapağı Germe, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Liposakşın, Meme Büyütme.
Cenk Melikoğlu adresi nerede?Cenk Melikoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli
- 8019/16 Sok.No:4 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cenk Melikoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cenk Melikoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cenk Melikoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cenk Melikoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cenk Melikoğlu hangi dilleri konuşuyor?Cenk Melikoğlu ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Cenk Melikoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cenk Melikoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cenk Melikoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 108 hasta / danışan, Cenk Melikoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cenk Melikoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Cenk Melikoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konak Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bornova Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Manisa Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bayraklı Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Balçova Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Karşıyaka Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Daha fazla (3)Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra