ah...k
8 AY ÖNCE HASTANENİZE YATTIK 1 GÜN KALDIK VE ERTESİ GÜNÜ HASTANIN BİR ŞEYİ YOK DEDİ TABURCU ETTİ EMAR BİLE ÇEKMEDİ ANNEM O ANDA ANEVRİZMA GEÇİRİYORMUŞ..3 GÜN SONRA KOMAYA GİRDİ BURSADA AMELİYAT OLDU.ŞU ANDA FELÇLİ.HATTA2. AMELİYATI OLUCAZ TEKRAR.MADDİ OLARAKTA SIKINTI ÇEKİYORUZ. ÖNERMİYORUM DOKTORU
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Çetin Serim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çetin Serim, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Çetin Serim adresi nerede?Çetin Serim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çetin Serim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çetin Serim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çetin Serim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çetin Serim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çetin Serim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çetin Serim hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Çetin Serim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Balıkesir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Balıkesir bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Balıkesir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Balıkesir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları