Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
mu...m
Aylardır geçmeyen kanamalarım sonucu çözümü çok değerli hocamızda buldum. kKendim de bir sağlık çalışanı olarak biraz pimpirikli biri olduğumdan detaylı araştırmalar sonucu doktorumuzu seçtim ve çok memnun kaldım . Gerek ilgi alakası gerekse güler yüzü ile ameliyat önceki ve sonrası beni hem bilgilendirdi hem rahatlattı.
en...s
İleri evre endemetriozis şikayeti ile hocama gelmeden evvel on yıl bu hastalık için doktor doktor gezdim. Doktorların yaptığı en genel tavır sıkıntılı Bi hastalık olup doğum kontrol hapı kullanmanız gerektiğini söylemeleridir. Çocuk sahibi olma isteminiz, ne zaman düşündüğünüz, rahminiz, yumurtalariniz ve kullanacağınız doğum kontrol haplarının bunlarla yakından ilişkisi anlamlı bi sekilde hastaya FARKINDALIK KAZANDIRILARAK anlatılmaz. On yılın sonunda kıymetli Ceyhan hocamızla tanışma fırsatı bulduk. Çok uzun ve zor bir ameliyattan sonra ağrısız konforlu bir hayatın olabileceğine dair ümitlerim yeşerdi. Bu hastalığı araştıran arkadaslar için diyebilirim ki ülkemizde on yıla yakın da bir süredir çalışılan ve çok fazla tecrübeli kadın dogumcularin olmadığı Bi hastalık çeşididir. Hocamızın tecrübesi, samimi, sakin, anlayışlı tavrı süreci gerçekten kolaylastirmakta insana umit asilamaktadir. Ben çok doktor aradım sizler aramayın.
Ceyhan bey Konya’nın en değerli nadir doktorlarından, kendisine beş bin kişide bir rastlanan bir rahatsızlık nedeniyle başvurdum. Yumurtalarım tüplerim her şey normaldi ancak doğuştan rahmim yoktu regl olamıyordum. Kapalı ameliyatla göbek deliğinden girerek bana karın zarından vajina oluşturdu. Uzun doktor araştırmalarım sonucu Ceyhan beyin en doğru kişi olduğuna karar verdim iyiki de ameliyatımı o yapmış. Alanında ki tecrübesi uzmanlığı ile çok önemli zor bir ameliyatı sayesinde çok kolay hiç ağrım olmadan estetik bi operasyon gibi geçirdim. Gerek ameliyat öncesi süreçte sizi bilgilendirmesi rahatlatması gerek ameliyat ve sonrası süreçte ilgi alakası ile hep yanımda oldu. Alanında en iyisi iyiki tanımışım
ca...m
Yakın zamanda doğumum gerçekleşecek, süreci onunla sonlandıracağız inşallah. Çok kibar, naif, dakik ve anlayışlı bir hocamız. Her gittiğimde onlarca soru sormama rağmen hepsine sabırla cevap verir, sakin yapısıyla beni rahatlatır ve endişelerime son verir. Süreci yaşayan tüm anne adaylarına tavsiye ederim.
ee...a
Ceyhan hocamla 1 yıl önce taniştık gebe kalamama gibi bir sorunum vardı kendisi beni çok güzel yönlendirdi sabırla denedik fakat farklı bir rahatsızlıktan sonra sürece ara verdik. Farklı şikayetle yeni çalıştığı kuruma gittim her zamanki gibi nazik , güleryüzle karşıladı beni sorunumun nedenini detaylı şekilde anlattı seçenekler sundu ve operasyona karar verdik. Detaylı anlatımı ile içimizi rahatlattı . Ufak bir operasyon geçirdim süreç çok hızlı ilerledi hemen ayaklandım sanki hiç bişey olmamış gibiyim. Ceyhan hocam iyiki varsınız.
k.....
Ceyhan Bey dermoid kist ameliyatımı laparoskopi ile yaptı . Ameliyata hazırlık sürecim şahaneydi . Uyandım ağrım yok denecek kadar azdı . Ameliyat sırasında frozen yapıldı çıkarılan kitlenin iyi huylu olduğunu öğrenmek beni rahatlattı. Halk arasında bir tabirdir ama Ceyhan Hocamın eli gerçekten çok hafifmiş bir insan ameliyat sonrası hiçmi acı çekmez abartısız söylüyorum hala inanamıyorum . Ceyhan Baran Hocama ilgisi, muhteşem hekimliği ve yaptığı şahane ameliyat için minnettarım.İyiki varsınız saygılarımla Kezban Uçar.
sa...
Konya Medicana Hastanesinde bulunan Ceyhan Baran Hocam hasta ile iletişimi mükemmel olan, arkadaş gibi konuşan, hamileliğin başından sonuna kadar ilgili, işini dört dörtlük yapan biridir. Mükemmelsiniz Hocam Allah razı olsun. Başarılar
t.....
Ceyhan Hocam işini özveriyle takip eden çok iyi bir doktor. Hamileliğim boyunca çok memnun kaldım. Çok panik bir insan olmama rağmen defalarca aynı şeyleri sormama rağmen çok sakin ve sabırla cevap verdi. Çok teşekkür ederim kendisine.
g ...l
Erken dogum riskim vardi ustelik panik atagim var Ceyhan hocama gidene kadar kendimi guvende hissetmiyordum,hocami bulunca tamam iste bu dedim . Cok ayrinticiyim her kontrolde bin tane soru sormama ragmen sabirla tek tek cevapladi ustelik kontrollerde de bebegi detayli inceliyordu. İstege bagli sezaryan oldum ve ameliyat ekibi de harikaydi. Panik ataklarima ragmen doktorumda ekibide beni sakinlestirdi ve cok guzel bir dogum oldu. Yine hamile olsam gidecegim tek doktor Ceyhan hocadir
ka....
Konya'nın en anlayışlı, empati yeteneği yüksek, sakin, tüm sorularıma net yanıtlar veren ve tanıdığım en sabırlı doktoru desem yeridir. Bir önceki gebeliğimde yaşadığım tüm olumsuzlukları unutturan, erken gelmek istemesine rağmen bebeğimin doğum sürecini gece-gündüz anlık takip eden, en doğru zamanda doğumu başlatarak ve tüm endişelerimi yok ederek beni evladıma kuvöze girmeden kavuşturan canım doktorum.. Konya'da yaşadığım sürece başka doktora gitmem artık. Allah razı olsun Ceyhan Hocam gibi yetenekli doktorlardan!
Ceyhan Baran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyhan Baran, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ceyhan Baran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi.
Ceyhan Baran adresi nerede?Ceyhan Baran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyhan Baran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceyhan Baran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceyhan Baran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceyhan Baran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ceyhan Baran hangi dilleri konuşuyor?Ceyhan Baran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceyhan Baran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyhan Baran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceyhan Baran hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Ceyhan Baran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceyhan Baran hangi sigortaları kabul ediyor?Ceyhan Baran, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ceyhan Baran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları