Op. Dr.
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op. Dr. Derya Aytop Kliniği
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Op. Dr. Derya Aytop Kliniği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Op. Dr. Derya Aytop Kliniği
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
ay...
Yaklaşık bir ay önce dudak dolgusu ve ben aldırma işlemi için gittim kendisine . Öncelikle randevu almak çok zor oldu . Epey uğraştım bunun için . Dudak dolgumun üzerinden bi ay geçti tam olarak oturdu fakat ortaya çıkan görüntüden hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim. İstediğim gibi olmadı . Benlerim için işlem yapılan yerde herhangi bi krem önerilmediği için cildiye doktoruna gittim . Onlarda iz kalıp kalmayacağını zamanla bakacağım .. tekrar tercih eder miyim emin değilim
s-...s
Çok uzun süren arayıştan sonra yollarımız kesişti işinde çok başarılı ben karın germe oldum,kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkürler kendisine ve asistanına
nu...r
Saç toplayabilmenin çeşit çeşit küpe takabilmenin mutluluğunu bana yaşattığınız için çok teşekkür ederim kesinlikle çok başarılı bir doktorsunuz başarılarınızın devamının gelmesi dileğiyle
ab...1
doktor hnm gerçekten işinde çok başarılı, çok ilgili, çok bilgili, bnm kepçe kulak operasyonumu yaptı, eşimin burnunu yaptı, çok memnun kaldık doktorum teşekkürler emeğine sağlık, herkese tavsiye ederim.
de...n
Dünyanin en tatli en sirin ve en güzel Doctoru - Derya Cigdem Aytop
Ben Almanyada yasiyorum ve Meme kücültme ameliyati oldum
Mememi derya doctorum kücültü.
Cok iyi, basarili bir Doctor, herkese gercekten tavsiye ederim.
Benim Memem cok büyükdü, cok rahatsiz duyuyordum ama suan o kadar mutluyum ki anlatamam
iyki ameleyatimi siz yapmissiniz...
siz sadece bir doctor degilsiniz benim icin... siz tanidigim en merhametli en duyarli doctorsunuz
.birgün tekrar ameleyat olursam eger, bunu sizden baska bir doctorun yapmasini istemem
hersey icin, emeginiz icin cok tesekür ederim :) Iyki varsiniz, iyki tanimisim sizi.. cok iyi bir insansiniz
insallah yolunuz cok acik olur.... hersey gönlünüzce olsun.
ah bu arada Film Cok güzeldi - Amelie
sevgilerimle Derya adasiniz
se...n
Ben serdar aybakan. Burun ameliyatımi gerçekleştirilen Çiğdem hanima burdan da teşekkür etmeyi bir borc olarak görüyorum . Gercekten ilgili ve basarili bir doktor oldugunu belirtir ve kesinlikle tercih edilmesi gerektiğine inanıyorum.
mi...r
Çok tatlı, ilgili ve başarılı bir doktor. Benim gibi bir çok insanın memnun kalmasına vesile oldugunuz için teşekkürler. Başarılarınızın devamını diliyorum..
k....ü
ailemden benimle birlikte 6 kişinin ameliyatını gerçekleştirmiş bir doktor olduğu için, ona teşekkürü bir borç bildiğim için buraya yorum yazıyorum. doktorum derya hanım benim için bir doktordan çok ötedir. ben onun muayenehanesinde kendimi çok önemli ve özel hissdiyorum herzaman. yaptığı ameliyatların başarısından öte, mükemmel bir karaktere ve ismi gibi derya deniz bilgiye sahip bir doktordur. kırşehirde bu ameliyat yapılamaz dediğimiz ne varsa kendisi büyük bir başarıyla gerçekleştirmektedir. ben artık plastik cerrahisi için başka şehirlere gitmek zorunda kalmıyorum aksine birçok hasta ankaradan, kayseriden, nevşehirden kırşehirime ameliyat olmak için geliyor. yaşlı annemin cilt kanseri ameliyatından tutun, kızımın kazada aldığı hasarlara, karın ameliyatından yağ aldırmaya kadar her ameliyatı kırşehirde olabiliyoruz derya hocam sayesinde. özel hastanede ameliyat olup hocamın yeteneği sayesinde devlet hastanesinde iyileşen hastalarda tanıdım. başka üniversiteye gidecek diye duydum, ne kadar çok üzüldüğümü anlatamam. neden bu kadar başarılı bir doktoru kaybetmek zorunda kalıyoruz. kırşehirimize böyle doktor gelmedi gelmez. onun için dileğim profosor olmasıdır tabi profosorlerdende çok üstündür benim için ama burada olsa ve kırşehirimiz bir değerine sahip çıksa. tüm dualarım onun için ne iyiyse onun olmasıdır ama biz ona veda etmek zorunda kalmayız inşallah. yüzün kadar bahtında güzel olsun canım doktorum.
es...r
evet bende çocoğumu götürdüm çok ilgilendi ablamda göğüsünü küçülttü derya hanım sayesinde çok mutlu başarılı operasyon sayesinde teşekkürler derya hocam.
d...
ameliyatımın ilk haftasında bile olumlu sonuçlarını görmeye başladım. göğüs küçültme ameliyatımı büyük bir ilgi ve güzellikle gerçekleştiren Derya Hanım'a sonsuz teşekkür ederim. Güler yüzü ve alakası ile Kırsehir'de öne çıkıyor ki hastanelerde ilgi bir hasta için son derece önemlidir. Başarılarınizın devamını dilerim.
Çiğdem Derya Aytop isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Derya Aytop, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Çiğdem Derya Aytop tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lazer Liposuction, Meme Estetiği, Dermabrazyon, Deri Grefti Uygulaması, Doku Eksikliklerinin Onarılması, Dudak Büyütme, Blefaroplasti, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Cilt Yenileme, Esd (Sedimantasyon).
Çiğdem Derya Aytop adresi nerede?Çiğdem Derya Aytop şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akasya Avm, A1 kule Daire:53, Acıbadem İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Derya Aytop isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Derya Aytop online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çiğdem Derya Aytop isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Derya Aytop bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Derya Aytop ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Derya Aytop hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Çiğdem Derya Aytop hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra