Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7, Sancaktepe
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
fe...a
Telefon numarası doğrulandı
Sayın Çiğdem Hocam bizim ve ailemiz için çok kıymetlisiniz. Tüm amniyosentez sürecinde çok güler yüzlü ve detaylı bilgi vererek manevi anlamda da çok rahatlattınız ve çok doğru yönlendirmeler de bulundunuz.
bu...e
Telefon numarası doğrulandı
Annemin tek yumurta ikiz gebeliği vardı. Çiğdem hoca sayesinde sağlıkla kucağımıza aldık. Her konuda detaylı bilgi aldık. Detaylı Usg de çok başarılı. Tüm sürecimizi çok iyi yönetti. Başırınız daim olsun iyi ki varsınız.
Çiğdem Kunt İşgüder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Kunt İşgüder, Perinatoloji.
Çiğdem Kunt İşgüder adresi nerede?Çiğdem Kunt İşgüder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7 Sancaktepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Kunt İşgüder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Kunt İşgüder online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çiğdem Kunt İşgüder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Kunt İşgüder bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Kunt İşgüder ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Kunt İşgüder hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Çiğdem Kunt İşgüder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.