Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
t....p
Bi arkadaşımın tavsiye ile başvurduğum çiğdem papila hocamdan çok memnunum bilgi birikim tecrübe ve hasta psikolojisi ile rahatlatıcı hocamdan minnettarım tedavim sürecim olumlu devam ediyor. 4.evre olmama rağmen. TAHSİN POLAT..
mu...3
Ailecek hocamıza minnettarız. Babam 2011 yılında 4. Aşamadaki prostat kanseriyken tanıştık hocamızla. Hastalık ilerlermiş akciğere,karaciğere ve kemiklere metastas yapmıştı. Ağbimle bana ümidimizi ayakta tutmayı öğretti. Hocamızın doğru tedavi yöntemleriyle 5 seneyi geride bırakmak üzereyiz. Hocam Allah sizden bin kere razı olsun.saygılarımla Tuğba Koca
hü...y
MAYIS 2014 te 59 yaşındaki diyaliz hastası annemi NAZOFARENKS kanser tedavisi için kendisine getirdik sadece laf üretip ışın tedavisiyle yetindi kemoterapi alamazdı evet başka hiçbir seçeneği değerlendirmedi ve ocak 2015 te annemi kaybettim,PALYATİF TEDAVİ KONUSUNDA BİLE KENDİSİNDEN YARDIM ALAMADIK CERRAHPAŞA HASTANESİNE YÖNLENMEMİZ KONUSUNDA BİLE İNSİYATİF ALMADI SORULAR SORUP KENDİSİNDEN ZORLA BİLGİ ALABİLDİM BESLENME VE DİĞER KONULARLA İLGİLİ AMA DOĞRUVEYETERLİTEDAVİYİ ALDIĞIMIZI TÜM SEÇENEKLERİN DEĞERLENDİRİLDİĞİNE İNANMIYORUZ VE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ KENDİSİNE ANNEM DİYALİZ HASTASI DİYE GÖZ ARDI EDİLDİ .....
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
hu...c
Tek kelime MUHTEŞEM iyi ki varsınız hocam sizi tanıdık bu yeter bize annemiz hastalığını güler yüzü ile atlattık sağolun.
mi...r
Böyle değerli bir hocayı tanıdığımız için çok şanslıyız. Her konuda yardımlarından ve desteklerinden dolayı minnettarız. Hastalığı yenme evresinde hem psikolojik hemde güleryüzlü yaklaşımından dolayı teşekkür ederiz.
bi...a
Harika bir insan ve gerçekten harika bir doktor.tek kelimeyle mükemmel.Allah senden razı olsun çiğdem hanım. Babam ileri evre prosts kanseri kemik metastası var. çok destek oldu bize her manada .candan ve çok samimi bir doktor .mesleğini aşmış çok kaliteli bir insan.
ri...e
Biz doktorumuzu ilk gordugumuzde cok sevdik hastaligin ciddiyetini unutturdu bize o yuzden kabullenmek daha kolay oldu su anda hala kontrollere gidiyorum yilda bir ve cok sukur iyiyim doktorumuza tesekkur ediyorum bizi hep guler yuzlu karsiladigi icin gorusmek dilegiyle
fa...y
Onun sayesınde boyle zor bı hastalıgı yendım. doktordan ote bana psıkolojık destekte verdı. Alanın cok basarılı bı doktor daha ıyısının olmadıgını dusunuyorum onun tatlılıgıve guleryuzlulugu yanına gıttıgım zaman benı rahatlatıyor
sü...r
Mükemmel bir doktor. Hastayı karşısında göünce hangi hastalığı ve hangi şikayetleri olduğunu söyleyebilecek kadar dalında uzmanlaşmış. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Çiğdem Papila isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Papila, Tıbbi Onkoloji, İç Hastalıkları.
Çiğdem Papila adresi nerede?Çiğdem Papila şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abidei Hürriyet Cad.No:109 Ömürlü Apt. K-1 D-3 İstanbul
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Papila isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Papila online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çiğdem Papila isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Papila bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Papila ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Papila hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Çiğdem Papila hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar