İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih 34098Sigortalar
- Diğer (İade)
le...ş
Deniz hoca hayatım boyunca unutamayacağım zor günlerimizin kahramanı.annemin hayatını kurtardı.5 eylülde kalp timor ameliyati olan annem nevin yakarin ameliyat sonrası uzun süren yogunbakim sürecini bilgi ve tecrübesiyle çok güzel yönetti. Tüm ekibine ve deniz hocaya minnettarız...
öz...k
Merhabalar Beyin damarlarımda anevrizma var.daha önce farklı hastane ve tedavim devam ediyordu doktorum emekli olunca İlk defa Osman hocayla randevu aldım.Okadar titiz işlem yaptı ki sonrasında kum torbasına bile gerek olmadı .O kadar mütevazi hastasına yaklaşımı detaylı açıklamalarından bahsetmiyorum bile.İyi ki yollarımız kesişti.
29 yaşında, aort anevrizması ve kalp kapakçığı hastalığımı öğrenmemle birlikte yollarımız Deniz Hocam’la kesişti. Üstelik, yalnızca birkaç aylık ömrümün kaldığını öğrendiğim döneme denk geldi. Hocam, inanılmaz sakinliği, bilgi ve birikimiyle ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Daha da ötesi, iki ay içinde günlük hayata dönmekle kalmayıp eski performansımla spora bile geri döndüm. Kendisi, hem iletişim becerisi hem de cerrahi yeteneğiyle sizi yalnızca fiziksel değil, aynı zamanda psikolojik olarak da tedavi edecektir.
Sayın Zehra hocama hormon bozukluğu ve adet düzensizliğim için gittim . Hem ilgili hem bilgili bir doktor .
i̇...
Boyun fıtığı ve omurga kalsifikasyonu şikayetiyle gittiğim hiçbir hocadan hiçbir şekilde net bir cevap alamadım.Lalin Onur Hocam herşeyi net bir şekilde ifade ederek bu ameliyatı yapabileceğini söyledi.24 Mayıs 2024 günü yaklaşık 7-8 saat süren ameliyatımdan sonra şükürler olsun ki sağlığıma kavuştum.Gerekli takipleri yaptırarak önceki hayatıma devam ediyorum.Onur Hocam ve ekibine, tüm Cerrahpaşa Tıp Fakültesi doktor, asistan ve hasta bakıcılara şükranlarımı sunuyorum.Sağlıklı günler diliyorum. Güzel kalsın herşey ve herkes.
s....ö
Sn.Prof.Dr.Aykut Ferhat Çelik hocam annemin crohn ameliyatı sonrası tedavisini titizlikle planladı ve tedavi etti kendisinden çok memnunuz Allah razı olsun en iyi hekimlerdendir insani yaklaşımı detaylı açıklaması etkin tedavisi kısaca muhteşem bir hocamızdır Allah uzun ömürler versin hocamıza. SEVİM ÖN.. 1616 CTF
i̇...k
Altay hocayla detaylı ultrason yaptırmak için ilk kez tanıştık . İşini severek yapan çok ilgili ve kibar bir hekim gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
a....
Ali Ferit PEKEL Hocamıza,
Müzmin bir üroloji rahatsızlığım nedeniyle başvurdum.
Yarım saat/45 dakika dinledi. Diğer hekimlere, sanki heyet önümde gibi değerlendirdi. Çok ilgili bir hekim.
Önerdiği tedavi ise, tüm sorunlarımı çözdü. Umarım uzunca yıllar çalışır. Şifa dağıtmaya devam eder.
mu...t
Merhaba Ben 48 yaşındayım 5.5 yıl TRİGEMİNAL NEVRALJİ hastalığı yaşadım.Yanagımın sağ tarafında şiddetli ağrılar.Yemek yerken konuşurken su icerken sıkıntılar çok oldu.Sinir yakma işlemi yapıldı 2 sefer olmadı.Son çare Ameliyat Sonra İstanbul Cerrahpaşa hastanesi Sinir Beyin Cerrahı doç BARIŞ KÜÇÜK YÜRÜK ile görüştük.2024 16 Temmuz da Ameliyat oldum 2 günde taburcu oldum.Hiç ağrım olmadı BARIŞ BEY İLAÇ larida bıraktırdı.İlac kullanmıyorum çok iyiyim.BARIŞ KÜÇÜK YÜRÜK DOKTORDAN Allah razı olsun.Allah yolunu açık etsin.Gercekten işin ehli bir doktor
el...t
Ben Elifnaz Bayat, şuan 18 yaşındayım 2020 yılında Onur hoca ameliyatımı gerçekleştirdi. 40 derece c tipi skolyozum vardı. 6 saat gerçekleşen ameliyatımın sonucunda sapasağlamım. Hiçbir ağrım yok.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Fatih şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Fatih şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Kardiyolog, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Patolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Nükleer Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ürolog, Farmakolog, Dermatolog, Çocuk Psikiyatristi, Halk Sağlığı Hekimi, Gastroenterolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Romatolog, Onkolog, Nefrolog, Adli Tıp Doktoru, Psikiyatrist, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Hematolog, Genetik Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Geriatri Uzmanı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Neonatolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Fizyolog, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Algoloji Doktoru, Çocuk Üroloğu, Çocuk Romatoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Anatomist, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, İmmünolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Aile Hekimi, Pratisyen Hekim, Akupuntur Uzmanı, Spor Hekimi, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Psikolog.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, toplam 856 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Balon Dilatasyon, Endoskopi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Eus(Endoskopik Ultrason), Gastroskopi, Kapsül Endoskopi, Polipektomi, Kolonoskopi, Özofajial Manometri, Sigmoidoskopi.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nerede?İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi adresi Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih şeklindedir.
Fatih bölgesindeki Nörolog klinikleri
Fatih bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri