Abdominal Ultrasonografi
Klitoral Tedavi
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Özel Batı Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Özel Batı Hastanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Özel Batı Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mikroenjeksiyon
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İleri Düzey Laparoskopi
me...
Harika bir doktor ısini seven ve güzel doktor başarılarının devamını dilerim iyi ki cihan hocayı tanıdim doğum yaptırdı başarılı bir doktor
ne...
Alanında harika bir doktor. Kendisini Diyarbakır kadın doğum hastalıkları hastanesinden tanıyoruz. O zaman eşimin polip ameliyatını yapmıştı. İlgisi alakası o zaman da mükemmeldi. Hastaya yaklaşımı hep insancıldı. Bilgisi zaten tartışılmaz. Şimdi de gebelik takibi için kendisini tercih ettik. Doktor arayışı olana şiddetle tavsiye ediyoruz.
z.....
Cihan beye arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Sıkıntılı geçen gebeliklerim nedeniyle başvurdum. Rutin kontrollerim ve gebelik takibim düzenli olarak doktor bey tarafından yapıldı ve çok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almama vesile oldu. Cihan bey çok ilgili bir doktor teşhisi tedavisi hastaya yaklaşımı ilgisi alakası insani yönü her şeyi ile mükemmel bir hekim. Evet gördüğüm herkese bana doktor soran herkese tavsiye ediyorum. Başarılı bir sezeryan oldum çok şükür ne bir enfeksiyon ne de başka bir sorunla karşılaşmadım. Kendisine çok teşekkür ediyorum başarılar diliyorum umarım çok güzel yerlerde görürüz kendisini sevgiler.
Cihan Bey'e bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Gebelik takibi için kendisine başvurduk. Her şeyi çok net tedirgin etmeden gayet rahatlatıcı bir şekilde izah ediyordu gönül rahatlığıyla gidiyorduk randevu saatimiz ,. Güler yüzlü samimi içten arkadaş edasıyla davranması sorduğunuz her soruya rahatlatıcı net cevaplar vermesi hasta ve bebek için en doğru tedaviyi uygulaması hasta isteklerini önemsemesi bizim için çok kıymetli. Kendisini herkese tavsiye ediyoruz. İyi ki yollarımız kesişti.
Doktorumuza bir arkadaşımızın tavsiyesi ile ulaştık, hamilelik ve sezaryen doğum sebebiyle kendisine başvurduk. Kendisi bizimle çok iyi ilgilendi bir dost gibi bizi karşıladı ve her konuda yardımcı oldu, tüm sorularımızı eksiksiz cevapladı. Samimiyeti, dürüstlüğü, bilgisi ve tecrübesi en beğendiğimiz özellikleriydi, doktorumuzu çevremizden birçok arkadaşımıza tavsiye ettik
r.....
Cihan beyle tavsiye üzerine tanıştım. Polip ameliyatı oldum. kendi alanında uzman , görevini kötüye kullanmayan ,hastaları yormayan ,hastalarına psikolojik destek sağlayan ,hastalarını öncelikli kılan mükemmel bir doktor. Her zaman aradığınızda ulaşabildiğiniz ,konu hakkında sizi ayrıntılı bilgilendiren bir doktor. Hastalığım süresi boyunca her konu hakkında bilgilendirildim. Güzel bir ameliyat sürecim oldu. Ameliyattan sonra ağrılarımdan şişkinliklerimden kurtuldum. sağlıklı hayatıma geri döndüm. İyi ki var cihan bey ve iyi ki şifa bekleyen hastalarının başında.
Hastane de gebelik takibimde doktor değişikliği yaparak Cihan Bey’e gitmiştim ve o şekilde tanıştık. Gebelik sürecim de gebelik zehirlenmesi şüphesi yaşandı. Bu süreçte Cihan Bey pozitif ve çok açıklayıcıydı ve bu süreçte için çok rahattı. Her zaman detaylı bir şekilde ilgilenmesi pozitif oluşu kibarlığı beni hep çok iyi hissettirdi. Sonrasında da Cihan Bey ile devam ettik ve çok memnunum . Gebelik düşünen bir arkadaşım var kendisine Cihan hocayı direk önerdim. Cihan Bey’de doğum yaptım ve Kızım şuan 43 günlük, Cihan Bey herşey için teşekkürler.
Cihan Bey’e gebeliğim dolayısıyla gittim. Ultrason incelemelerinde sabrı, sakinliği, ilgisi, bilgisi ve detaylı açıklamalarıyla aklımızda hiç soru işareti bırakmadı. Erken doğum riski yaşadım ve o süreçte manevi olarak desteğini çok hissettik. Doğru tedavisi sayesinde sağlıkla, zamanında bebeğimize kavuştuk. Her şeyden önemlisi çok vicdanlı bir insan. Arkadaş ve sosyal medya gruplarımda kendisini tavsiye ettim çevreme de. İyi ki tanımışız. Her şey için çok teşekkür ederiz.
y.....
Cihan hocayı arkadaşım aynı zaman onun hastası olan Songül sayesinde tanıdım. Bende normal gebelikle beraber dış gebelik gelişmişti. Hocam metotreksat tedavisi başlattı tedavi ile güzel ilerleme kat ettik. Kendi bünyemden kaynaklı bir sıkıntı oldu ve iç kanama geçirdim doktorum kapalı ameliyatla beni bulunduğum zor durumdan kurtardı. Hem uzaktan hem de birebir bir şekilde hocam benimle çok güzel ilgilendi. Şu an iyiyim kendisini çevreme tavsiye ediyorum.
kü...a
Çocuk istemiyle kendisine basvurdum..verdiği tedaviyle gebe kaldım.ilgi ve alakasıyla sağlıklı bir gebelik geçiriyorum .mütevazı yönü guleryuzlulugu ve tıbbi bilgi ve becerisiyle alanındaki en iyi doktorlardan.kendisine ailecek minnettarız teşekkürü kendisine borç bilirim iyiki varsınız hocam
Cihan Bademkıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihan Bademkıran, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Cihan Bademkıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Sezeryan Doğum, Normal Doğum, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Doğum Kontrol, Aşılama Yöntemi, Histerektomi.
Cihan Bademkıran adresi nerede?Cihan Bademkıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diclekent Mahallesi Kayapınar Caddesi No:80 Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihan Bademkıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihan Bademkıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihan Bademkıran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihan Bademkıran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cihan Bademkıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihan Bademkıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cihan Bademkıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cihan Bademkıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Cihan Bademkıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cihan Bademkıran hangi sigortaları kabul ediyor?Cihan Bademkıran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayapınar bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayapınar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları