me...t
2006 yılında tedavi olmuştum çok güzel sonuçlar aldım alanında iyi bir hekim
şa...n
doktorum size muayene olmak istiyorumda sigortalı işe geldigimde sizin yanınıza gelecegimden emin olunuz birsene önce 25 aralık devlet hastanesinde doktorluk yaptınız zaman bana toz ve hapla tedavi etttiniz bende size güvenerek kullandım ve hanımım hamile kaldı ama düşük yaptı ve sonradan doktara giiti simdi iyi sizinle görüşmek isterim iyi günler size çok güveniyorum eelerinizden öperim şah ismail çetin tşk kendinize iyi bakın
ay...n
ben doktorumdan çok memnun kaldım sagolsun yine kendisine gitmek istiyorum şuan yine tammed demi bilmiyorum aynı rahatsızlıgımdan yine şikayetçiyim tıkanıklık yine başladı nerde hangi hastaneye baktıgını bilirsem sevinirim. saygılarrrr....
Cihanser Yurtseven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihanser Yurtseven, Üroloji.
Cihanser Yurtseven adresi nerede?Cihanser Yurtseven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneykent Mahallesi 216. Caddesi No:74/1 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihanser Yurtseven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihanser Yurtseven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cihanser Yurtseven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihanser Yurtseven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cihanser Yurtseven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cihanser Yurtseven hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Cihanser Yurtseven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar