Çocuk Kardiyolojisi
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova • Harita
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi
Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi
Çocuk kardiyolojisi, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaKışla Mahallesi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsü, Van • Harita
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi
Konya Meram Devlet Hastanesi
Çocuk kardiyolojisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaHacı Şaban Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:97, Meram • Harita
Konya Meram Devlet Hastanesi
Rıza Vuruşkan Sok 8/1, Lefkoşa • Harita
Suphi Hüdaoğlu Muayenehanesi
Uzm. Dr. Berna Çevik Şaylan
Ziraat Mah. Kurtdereli Sok.No:10 Dışkapı, Ankara • Harita
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi
Doç. Dr. Serkan Fazlı Çelik
Çocuk kardiyolojisi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi