İlkadım, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Medicana International Samsun
Ulugazi Mah. İstiklal Cad. Canik Sokak No: 8/8 (İlkadım Belediyesi Açık Otopark Karşısı), Samsun • Harita
Prof.Dr.Şükrü Küçüködük Muayenehanesi
Medicana International Samsun
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla -
Cumhuriyet mahallesi Atatürk Bulv. Yavuz Tuna iş Merkezi No:327 D:6 K2, Samsun • Harita
Dr. Ozan Koçak Çocuk Nörolojisi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi
Cumhuriyet mh no:38 Kapı no:2 Kat:5 D:16 Yavuztuna Center, Samsun • Harita
Çocuk Hekiminiz Uzm. Dr. Serdar Pop Muayenehanesi
Fevzi Çakmak Mah. Altın Yunus Sok No:15, Samsun • Harita
Uzm. Dr. Mahmut Çakır
Mimar Sinan Mahallesi 176. Sokak Güneş Evleri Sitesi A Blok No: 6 AB, Samsun • Harita
Doç. Dr. Muhammet Şükrü Paksu
Uzm. Dr. Buket Taneri
Çocuk sağlığı ve hastalıkları
Medicana International Samsun
Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:25 A Blok Kat:2 Daire:4, Samsun • Harita
Gülsüm Figen Oltulu Klinik
İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı No.62 İlkadım/SAMSUN, Samsun • Harita
Büyük Anadolu Hastanesi Merkez
Özel Medibafra Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaAltınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra • Harita
Özel Medibafra Hastanesi
Hançerli Mahallesi F. Sultan Mehmet Caddesi No:155, İlkadım • Harita
Liv Hospital Samsun
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaHançerli Mahallesi Atatük Bulvarı No:122, İlkadım • Harita
Hançerli Mahallesi Atatük Bulvarı No:122, İlkadım • Harita
Eski Sebze Pazarı Sok.Yeni Çrş.K1, Samsun • Harita
Ali Şimşek Muayenehanesi
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla