Sultanbeyli, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45, Kartal • Harita
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
Pendik Şifa Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaAydınlı Yolu Caddesi Gonca Sokak No:7, Pendik • Harita
Pendik Şifa Hastanesi
Özel Çamlık Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaÇamlık Mah. Çiğdem Sok. No:1 Çekmeköy, İstanbul • Harita
Özel Çamlık Tıp Merkezi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Mehmet Akif Mahallesi Fatih Bulvarı No:180 Yamanlar İş Hanı D:4, Sultanbeyli • Harita
Şuayip Sancaktar Muayenehanesi
Uzm. Dr. Pınar Atılgan
Çocuk sağlığı ve hastalıkları
İstanbul, Pendik • Harita
Doktor Muayenehanesi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Özel Remedy Hospital
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Pedagoji Daha fazlaDoğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik • Harita
Özel Remedy Hospital
Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaBahçelievler Mah. İbni Sina Cad., İstanbul • Harita
Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği
Muş Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
, Çocuk cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazlaBulvar Cad., Muş • Harita
Muş Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Özel Yeni İklim Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaSancaktepe Mah. 12. Sokak No:5, İstanbul • Harita
Özel Yeni İklim Hastanesi
Çamçeşme Mah. Marmara Cad.No:1 Kültür Sok.Üst Kaynarca, İstanbul • Harita
Özel Cihan Tıp Merkezi
Özel Pendik Yaşam Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji
, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi Daha fazlaHatboyu Cd. Lokman Hekim Sk. No: 15/A, Pendik • Harita
Özel Pendik Yaşam Tıp Merkezi
İstanbul Kağıthane Devlet Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaSanayi Mah. Şahinler Sok.No:23, İstanbul • Harita
İstanbul Kağıthane Devlet Hastanesi
Uzm. Dr. Remzi Gardiyanoğlu