Genel Cerrahi Randevusu
Stapler Hemoroidopeksi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
2002-2004 yılları arasında Cerrahpaşa da tıp eğitimine devam ederken aynı zamanda sırasıyla İzmit Devlet Hastanesi reanimasyon yoğun bakım ve istanbul 112 acilde sağlık memuru olarak çalıştım. 2004 yılında Cerrahpaşa dan mezun olarak tıp doktoru unvanı kazandım. Aynı yıl Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi 2. Genel cerrahi kliniğinde ihtisasa başladım. 2010 yılında genel cerrah uzmanı olarak Şırnak Cizre Devlet Hastanesi ‘ne atandım. 2011 yılında devlet görevinden istifa ederek Özel Esenler Güney Hastanesi ’nde 7 yıl çalıştım. 2019 ocak ayından beri özel incirli ethica hastanesinde çalışmaktayım. ÖZELİKLE OBEZİTE CERRAHİSİ İLE İLGİLENİYORUM. MİDE BOTOKS, MİDE BALONU VE TÜP MİDE
h....s
Skolyoz hastasıyım. Fazla kilolarımdan rahatsız oluyordum. Sağlığımı da etkilemeye başladı. Tavsiye üzerine başvurdum. Midemde balon vardı. Cuma Hoca Balonu aldı. Tüp mide ameliyatı oldum. Ameliyatım çok güzel geçti. Çok ağrım ve dikişlerimde sorun olmadı. Balonda daha çok ağrı yaşamıştım. Çok memnunum kendisinden. Herhangi bir problemim yok. Zayıflamaya da başladım. Günlük yaşantıma döndüm. Cuma Bey ilgili bir doktor. Sorduğum sorulara cevap veriyor beni rahatlatıyor. Ekibi de çok iyi.
i̇...z
Dr. Cuma bey ile balon takılması uygulaması geçirdim. Bugün balonum çıktı. Süre zarfında hedeflediğimizin üstünde bir kilo kaybı yaşadık. Süreç boyunca ilgileri ve yardımları devam etti. Herşey yolunda.
g.....
Tüp mide ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi bilgilendirildim. Ameliyattan işlemlerden memnunum ama sonrasında takip yok. Süresi sen ilerletiyorsun sana bağlı. Bilgi aktarmasını beğendim. Doktordan memnun kaldım. Doktor çok yoğun yanındaki ekip süreci ilerletemedi.
Tüp mide ameliyatı oldum. 2.5 buçuk 3 ay oldu. Gaye t iyi geçti. iletişime geçmek istediğimde sıkıntı yaşamıyorum. Referans ile gitmiştim. İlgisinden, alakasından, yaptığı işten şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.
Uzun süre kilo veremediğim için gittim. Tüp mide ameliyatı oldum. Gayet memnun kaldım ilgilendiler. Şuan iyi ilerliyorum 2 Ay oldu.
Memnun kaldım, gayet ilgiliydi. Tüp mide ameliyatı oldum. Sürecim gayet kolay geçti, 1 hafta içerisinde işime geri döndüm. Doktorumun ilgili ve güvenilir olmasını beğeniyorum.
g.....
Aşırı memnunum. Midemin 4/3 ünü aldırdım. Gram sarkmam yok, sağlığımda çok iyi, ekibi de çok iyi. Bir arkadaşımı yönlendirdim. Kusursuz bir mükemmel vardı ekipte harikalardı. Çok memnunum.
t.....
Tanıdık vasıtasıyla gittim. Mide ameliyatı oldum, 2 ay oldu. Operasyonum gayet iyi geçti. Genel olarak her şeyden çok memnunum. Her şey çok iyiydi.
Tüp mide ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası hayat kalitem arttı. Nefes alamıyordum önceden. Kilodan ötürü ayağımda aksama oldu. Şuan 32 kilo verdim. Şimdi nefes alış verişim yürüyüşüm her şey güzel. Süreç iyi geçiyor. Sorun sıkıntımız yok. Kızım da mide botoksu oldu. 5-6 kişi yönlendirdim.
Tüp mide ameliyatı oldum. Gayet memnun kaldım. Yardımları destekleri için minnettarım. Birkaç kişi yönlendirdim. Yardımlarıyla bir ameliyat geçirdim. Süreçte diyetisyeni de başından sonuna kadar ilgilendi.
Cuma Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cuma Aslan, Genel Cerrahi. Size Cuma Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Abdominal Laparoskopi, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Gastroskopi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Kolonoskopi.
Cuma Aslan adresi nerede?Cuma Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cuma Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cuma Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cuma Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cuma Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cuma Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cuma Aslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cuma Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Cuma Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar