p....z
Demet hanım 9 ay boyunca bizimle çok ilgiliydi.ne zaman gitsek güler yüzlü sempatik ve anlayışlı bir doktor.Kendisi kadın doğum alanın da bizce çok iyi bir yerde tereddüt etmeden gidilebilecek doktorlardan birisidir. gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
ne...
Çok tatlı, bilgisine sonsuz güvendiğim bir doktor. Gebelik sürecim boyunca bilgisiyle, desteğiyle, güler yüzü, tatlı diliyle çok rahatlattı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
g.....
Demet hanım a bebek isteğiyle gittik ve daha 2.ayda hamile olduğumu öğrendik. Simdi de gebelik takibi için gidiyoruz. Güler yüzü, ilgisi, tavrı o kadar içten ki, iyi ki tanışmışız. Tecrübesi ve bilgisiyle uyguladığı her tedavide hemen sonuç aldık. Güvenle hastası olmaya devam edeceğim.
Demet Aydoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Aydoğan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Demet Aydoğan adresi nerede?Demet Aydoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler, 3007. Sk. No:23 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Aydoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Aydoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demet Aydoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Aydoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Aydoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Aydoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Demet Aydoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları