Herhangi bir hizmet eklenmemiş
TIP eğitimimi 1984-1990 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaptım.1990-1992 yılları arasında Adıyaman'da mecburi hizmetimi tamamladım.Uzmanlık eğitimimi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı'nda yaptım. Erdemli ve Mersin devlet hastanelerinde ve Özel duygu tıp merkezinde görev yaptım.Halen Mersin Özel Uzman Ata Tıp Merkezi'nde Deri ve Zührevi hastalıkları Uzmanı olarak çalışıyorum.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
L
lü...r
süper bi doktor
Demet Deviren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Deviren, Dermatoloji.
Demet Deviren adresi nerede?Demet Deviren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Deviren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Deviren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demet Deviren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Deviren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Deviren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Deviren hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Demet Deviren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar