Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya
fa...u
Samsun daki tüm diyetisyenlere gittim ancak demet hanim farklı onda farklı bir tılsım;hepsinden farklı bir tarz var onda. Havaya giriyorsunuz demet hanımla.. adeta farklı bir dünya sunuyor bize... teşekkürler demet hanim hayatimi değiştirdiniz...
ze...k
ÇOK HARİKA BİR DOKTOR, BİR AYDA 5 KİLO VERDİM, GİDENLER 3 AYDA EN AZ 10 KİLO VERDİ, EN ÖNEMLİSİ DİYETLERİNDE ASLA AÇ KALMIYOR, HERŞEYDEN YİYORSUNUZ ÜSTELİK İLK EN ÇOK GÖZE BATAN VE EN ÇOK RAHATSIZ OLDUĞUNUZ YERLERİNİZDEN KİLO VERİYORSUNUZ, MUCİZE GİBİ BİR ŞEY.
he...i
Şiddetle tavsiye ediyorum.Yıllardır veremediğim fazla kilolarımı vermem için yol gösteren insan...Güler yüzünüz,hasta ile olan güzel diyaloğunuz ve tıbbi bilginiz için sizi tebrik ediyor,teşekkürlerimi sunuyorum.
tu...a
Supersiniz.bir suru diyetisyene gittim ancak sizin kadar guler yuzlu ve insani ikna eden ve motive edenine rastlamadim.hasta ile iletisiminiz ve bilgileriniz guclu. Size cok tesekkur ederim. Samsunun bir numarasi sizsiniz.
ha...ç
Doktorum işinde çok başarılı sizin tedavi ve yöntemlerinizle kolayca kilo vermemi sağladı ve kendimi daha sağlıklı hissediyorum herkeze rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Demet Sayar Kulengir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Sayar Kulengir, Diyetisyen.
Demet Sayar Kulengir adresi nerede?Demet Sayar Kulengir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Bülten Sokak Simge Apartmanı No:41/3 Ankara
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Sayar Kulengir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Sayar Kulengir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demet Sayar Kulengir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Sayar Kulengir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Sayar Kulengir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Sayar Kulengir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Demet Sayar Kulengir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler