Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon
n....n
Doktor hanım gerçekten hastalarıyla çok ilgili, hastaların sorularına hiç bıkmadan cevap veren, iyi bir doktor... Böylesi bir doktorumuz olduğu için kendimi şanslı addediyorum.
ne...u
Doktorumla Ankara Üniversitesi İbni Sina hastanesinde Uzman Doktor iken hastasıyım,daha sonra 2009 yılından itibaren Rize Araştırma hastanesine atanınca benim içinde iyi oldu.Çünkü yaşadığım ve memleketim olan Arhavi ilçesine 80 km. mesafeye gelmişti.Periyodik kontrollerime doktorumla Rize de devam ettim.2010 yılı sonlarında Yrd.Doç.Dr. olarak Trabzon KTU farabi hastanesine atanınca tedavilerime orada devam etmekteyim.Sayın hocama saygılarımı sunarken hastalığımın tedavisi için verdiği uğraşlar için teşekkür ediyorum.Allah kendisinden razı olsun.
Deniz Aksu Arıca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Aksu Arıca, Dermatoloji.
Deniz Aksu Arıca adresi nerede?Deniz Aksu Arıca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Aksu Arıca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Aksu Arıca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Aksu Arıca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Aksu Arıca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Aksu Arıca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Aksu Arıca hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Deniz Aksu Arıca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.