Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Şükriye Mahallesi Ulucanlar Caddesi No:89, Altındağ

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Z
Konum: başka bir yer Diğer

Kolumdaki ağrı için doktora gittim. Benden röntgen çektirmemi istedi. Daha sonra sonuca bakmak yerine telefonuyla ilgilendi. Hastalığımla alakalı sorular sormadı. Benim söylediklerimle ilgilenmedi. Krem yazdı sadece. İlgisiz bir muayene oldu.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

I
Konum: başka bir yer Diğer

Ön Çapraz bağ ameliyatı oldum çok başarılı çok güler yüzlü gerek ameliyatla gerek işlem konusunda bilgi vermesi güven vermesi çok güzel.Onun sayesinde güzel bir şekilde yürümeye başladım çok başarılı bir ameliyat oldu hocam çok teşekkür ediyorum. Iyki sizin gibi doktorlar var.

Konum: başka bir yer Diğer

Kestel Dev.Has.sinde kapısına düzenli olarak her yıl bir yerimi kırdığım için giderim. Şuana kadar ön çapraz bağ ve metekarpal kemik kırıkları ameliyatı oldum, ikiside çok güzel geçti. Umarım bir daha görüşmeyiz iyiki böyle güzel doktora tedavi olabildim. Alanında uzman ve başarılı bir doktor, başarılar dilerim.

Konum: başka bir yer Diz protez ameliyatı

Dr. Deniz bey’le Bursa Kestel Devlet Hastanesinde annemin diz protez ameliyatı nedeniyle tanıştık. Son derece güleryüzlü, hastasıyla çok ilgili ve güven veren bir doktor. Annemin protez diz ameliyatını çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Gerek hastasına gerek hasta yakınlarına göstermiş olduğu samimiyet ve güleryüz için ayrıca yapmış olduğu başarılı protez ameliyatı için çok teşekkür ederiz.

C

Dr. Deniz Gül gerçekten kendisini mesleğine adamış iyi niyetli güleryüzlü yaklaşımı ile hastalarının takdirini kazanmaktadır. Dizlerimde sorun olduğu için Dr. Deniz Bey in uyguladığı PRP tedavisini görmekteyim. Ve kendisine çok teşekkür ediyorum.

Profili düzenle veya yönet