Talaytepe Mahallesi Laleş Bulvarı, Ergani, Kayapınar
ha...e
Antalya'da muayenehanesi varken (15 sene önce) dişlerimi yaptırdığım ve yaptığı kaplamaları hala sapasağlam kullandığım doktorum. Gene yapılacak dişlerim var fakat Antalya'ya gelip kendisini aramaya koyulduğumda öğrendim ki çok uzaklara gitmiş.
c.....
Annemde yanında dişlerini yaptırdığı için içim rahat bir şekilde hastahaneye gittim.Köpek dişlerim çok büyük olduğundan öndeki dişlerim kötü duruyordu kendisinin önerisiyle öndeki dişlerimi biraz daha büyüttü.Kendisine güvendiğim için pişmanlık yaşamadım şu an günlük hayatta artık daha estetik bir gülüşe sahibim ve dişlerimi saklamaya gerek duymuyorum artık doktorumuz sayesinde.Güler yüzlü olması ve samimi davranışları ayrı bir yönü.Isparta'dan selamlar hocam :)
Deniz Kılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Kılınç, Diş Hekimi.
Deniz Kılınç adresi nerede?Deniz Kılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talaytepe Mahallesi Laleş Bulvarı Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Kılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Kılınç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Kılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Kılınç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Kılınç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Kılınç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Deniz Kılınç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.