Abdominoplasti
Ercüment Batanay Cad Dumankaya İkon A.2 Blok Kat: 17 Daire: 155 Ataşehir, İstanbul
Baldır Protezi
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Deniz Küçükkaya Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Deniz Küçükkaya Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Deniz Küçükkaya Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Deniz Küçükkaya adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Deniz Küçükkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Küçükkaya, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Deniz Küçükkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lazer Liposuction, Yüz Gerdirme, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Dolgu, Meme Estetiği, Göğüs Kası Protezi, Laparoskopik Bariatrik Cerrahi, Endoskopik Estetik Cerrahi, El Cerrahisi.
Deniz Küçükkaya adresi nerede?Deniz Küçükkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ercüment Batanay Cad Dumankaya İkon A.2 Blok Kat: 17 Daire: 155 Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Küçükkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Küçükkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Küçükkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Küçükkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Küçükkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra