Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade, Üsküdar
Mitral kapak ameliyatı için üç yıla yakın yaptığımız hastane ve doktor araştırmasından sonra kafamın karmakarışık olduğu bir dönemde Dr. Süha Bey’in adını verdi bir dostum. İlk görüşmede her şey kafama ve gönlüme oturdu ve kararımı verdim. Çok başarılı bir ameliyat ile sağlığıma kavuştum.Hasta- doktor ilişkilerinde, hastalığın seyrinin takibinde gösterdiği titizlikle doktor olarak başarısının çok ötesinde iyi bir insan olmanın özelliklerini de görmek ve bu vesile ile ile böyle bir insanı tanımaktan dolayı çok mutluyum.Benim şansım olduğu için kendisine minnetim sonsuz.
ae...n
Suha Hocam Annemi yeniden hayata donduren, bilgisi iletişimi sihirli elleriyle müthiş bir doktor.Annem ikinci kalp ameliyatını sayesinde mükemmel atlattı.Kendisine minnettarız iyi ki böyle doktorlar var
ve...i
Eylül 2019 da İstanbul Başkent Ünv hastanesinde aort kapak değişimi ameliyatı (AVR) oldum. Kendisinin önerisiyle mekanik kapak takıldı. Sağlığıma kavuştum. Dr. Süha bey çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan. Kendisine, ekibine ve hastaneye çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
mi...r
süper gerçekten 5 yıldız sahibi bir hoca sonsuz teşekürler hocam sizlerin sayesinde şu anda hayattayım sizleri seviyorum
mi...r
MESLEĞİNİN EHLİ, KİBAR VE SÜPER BİR HOCA.... DAİMA HASTALARI İLE İLGİLİ.
SORUNLARI ÇÖZEN ve HER KONUDA YARDIMCI........
sü...z
DOKTOR SÜHA BEY İÇİN SÖYLEYECEĞİM TÜM KELİMELER YETERSİZ KALIR. KENDİSİ BİZİM MUCİZE KALP DOKTORUMUZ. BABAM KALP HASTASIYDI. KALBİNİN % 25 ÇALIŞTIĞINI ÖĞRENDİK. İSTANBUL'DA YAKLAŞIK 1,5 YIL DOLAŞMADIĞIMIZ DOKTOR KALMADI. BİRÇOĞU AMELİYAT OLAMAYACAĞINI, MASADA KALACAK KADAR KÖTÜ BİR HASTA OLDUĞUNU SÖYLEYİP ONU NEREDEYSE ÖLÜME TERKETTİLER. SONUNDA ALLAH YÜZÜMÜZE GÜLDÜ VE KARŞIMIZA SÜHA HOCAYI ÇIKARDI. KENDİSİ RİSKLİ BİR AMELİYAT OLDUĞUNU SÖYLEDİ. HİÇ UNUTMUYORUM "SİZ BU RİSKİ ALIYORSANIZ BENDE ALIYORUM " DEDİ VE 11 SAAT SÜREN BİR AMELİYATTAN SONRA BABAMI TEKRAR BİZE VERDİ. ONUN İÇİN SÖYLEYECEĞİM TÜM SÖZLER KİFAYETSİZ KALIR. GÜLERYÜZLÜ, ANLAYIŞLI, GERÇEKTEN PROFESYONEL BİR DOKTOR. BANA SORARSANIZ İSTANBUL'DA ONDAN BAŞKA KALP DOKTORU TANIMIYORUM.
Deniz Süha Küçükaksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Süha Küçükaksu, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Deniz Süha Küçükaksu adresi nerede?Deniz Süha Küçükaksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Süha Küçükaksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Süha Küçükaksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Süha Küçükaksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Süha Küçükaksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Süha Küçükaksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Süha Küçükaksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Deniz Süha Küçükaksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları