Dermatoloji, Etimesgut, Ankara
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaYeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle • Harita
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaGazi Mah. Silahtar Cad. No:2, Yenimahalle • Harita
Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut • Harita
A Life Hospital Sağlık Grubu
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaÜniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya • Harita
Ankara Şehir Hastanesi
Mustafa Kemal Mahallesi, Maidan İş ve Yaşam Merkezi B Blok Kat:3 No:17, Ankara • Harita
Pelin Koçyiğit Muayenehanesi
Özel Eryaman Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaŞehit Osmanavcı Mah. 2649. Sok. No: 2 Eryaman (1.Etap), Etimesgut • Harita
Özel Eryaman Hastanesi
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
8 Cad.421 Sok.No:20 Ümitköy, Ankara • Harita
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği
Dermatoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği Daha fazlaKent Koop Mah., Ankara • Harita
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği
Dermatoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazla8 Cad.421 Sok.No:20 Ümitköy, Ankara • Harita
Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut • Harita
A Life Hospital Sağlık Grubu