Herhangi bir hizmet eklenmemiş
GAZI Univ. Tıp Fak 1995 yılında bitirdi.
GAZI Univ. Tıp Fak Radyoloji A.D. Radyodiagnostik uzmanlığını 2001 yılında aldı.
Ankarada 4.5 yıl, Antalyada 7 yıl, Ispartada 4 yıl uzm. dr. olarak çalıştı.
Şu anda Antalya Finike Devlet Hastanesi 'nde Radyoloji uzm. olarak çalışmaktadır.
Ankarada 4.5 yıl, Antalyada 7 yıl, Ispartada 4 yıl uzm. dr. olarak çalıştı.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
Şimdiye kadar gördüğüm en iyi Dr akciğer tomografimi değerlendirdi ve sayın Derya hocam sayesinde iyi oldum kendisine çok teşekkür ediyorum.Ayriyeten çok kibar ve nazik biri hastane için çok büyük bir artı ve yakınımdaki hastalarıda yönlendiriyorum.Özel davraz hastanesinede teşekkür ediyorum....Y.A...
Derya Dinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Dinç, Radyoloji.
Derya Dinç adresi nerede?Derya Dinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacıveliler Mahallesi Merkez Sokak No:2 Kumluca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Dinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Dinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derya Dinç hangi dilleri konuşuyor?Derya Dinç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Derya Dinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Dinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Dinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Dinç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Derya Dinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kumluca civarındaki ilçelerden bazıları