Özel Medikum Hastanesi
Hacıveliler Mahallesi Merkez Sokak No:2, Kumluca 07350Uzmanlar
n....̇
Telefon numarası doğrulandı
Doktor hanım, sanki yıllardır tanışıyormuş gibi kendimi rahat hissettiriyor. Bilgisi, ilgisi ve samimiyeti ile her zaman mutlu muayene geçirmemizi sağlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız hocam. Gebelik sürecimi sayenizde harika geçiriyorum. Herkese tavsiye ediyorum.
Özel Medikum Hastanesi, Kumluca şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Medikum Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Medikum Hastanesi ile iletişime geçin.
Özel Medikum Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Medikum Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Medikum Hastanesi ile iletişime geçin.
Özel Medikum Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Medikum Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Medikum Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Medikum Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Medikum Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Medikum Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Medikum Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Medikum Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Özel Medikum Hastanesi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Özel Medikum Hastanesi nerede?Özel Medikum Hastanesi adresi Hacıveliler Mahallesi Merkez Sokak No:2 Kumluca şeklindedir.