Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna, Bahçelievler
Özel Nisa Hastanesi
ay....
İki bebeğim de Derya kuzusu Mükemmel bir doktordur, onun sayesinde hep son anda sezeryan diye bağırmama rağmen normal doğum gerçekleştirdik Hep çok anlayışlı, gecenin bir yarısında bile telefonda beni telkin eden sakinleştiren mükemmel insan. Kadın doğum konusunda en doğru tercih
em...
Eşimin hamileliğinde derya hanımı bir kere gördüm insanlığının kalitesi çikolata şelalesi gibi akıyordu resmen çok tatlı güleryüzlü sevecen temiz kalpli vicdanlı bir doktor eşimin negatifliğini pozitife çeviren bir doktor sayesinde çok güzel bir hamilelik yaşadı kendisinden Allah razı olsun Rabbim güzel kalbine göre güzel kapılar açsın inşallah
g....t
Mükemmel anlayışlı ve profesyonel bir doktor kapıdan girince içten bir ohh diyorsunuz. 2019 yılında oğlumu sayesinde dünyaya getirdim şimdi sıra 2. Yavrumda. Allah korsu olan hep motive eden her konuda yardımcı olan bebek ve annne konusunda en küçük ayrıntıya kadar açıklayarak anlatan mesai dışında bile size zaman ayıran şahane bir insan. Canım doktorum seni çok seviyoruzz.
f.....
2019 da kızımın doğumunu derya hanım yaptı mükemmel anlayışlı ve normal doğuma ikna eden biri şimdi tekrar hamikeyim 2. Doğumumuda Derya hanıma yaptırcam
t.....
Derya hanım bence çok Harika bir insan hastalarına karşı çok şefkatli ve merhametli ayrıca insana çok güven veren birisi ben normal Doğum yaptım iki oğlum da Derya hanım da doğdu onu çok seviyor ve çevremdeki anne adaylarına tavsiye ediyorum
di....
Gebeliğimin tüm sürecinde bana doktordan çok anne gibi davrandığı için ona minnettarım. Her zaman güler yüzlü anlayışlı hemen çözüm üreten harika bir doktor.
de....
Derya Hanım ilk gebeliğimde tanıştığım ve iyiki dediğim bir hekim. 9 ay boyunca tüm kontrollerde içimi hep rahatlattı ve çok korkmama rağmen sayesinde çok rahat normal doğum yapabildim.Doğum sonrasındaki iyileşme sürecinde de tüm endişelerimi sabırla dinledi ve acılarımı hep hafifletti. Derya Hanım, işini severek yapan, sorun ne olursa olsun insanı rahatlatan, her zaman samimi ve içten olduğunu hissettiğiniz çok değerli bir insan ve harika bir doktor.
oz...r
Derya hanım tavsiye üzerine gittiğim ve gebelik kontrollerimi sağlayan kişidir, alanında uzman başarılı ve güler yüzüyle insanın içini rahatlatan bir hekimdir. Kendisi sezeryan korkum olduğu halde doğumumu normal doğum olarak gerçekleşmesini sağlayan güvenilir bir hekimdir.
mu...n
Bundan tam ikibuçuk yıl önce oğlum mustafa berayi dunyayagetirdim derya hanım okadar güler yüzlü ve sevecen bir insan ki su an 3 haftalık hamileyim ve yine seçimim aynı derya kanzagûl harika bi insan
se...n
DERYA KANZAGÜL GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR HEKİM HASTALIĞINIZ NE OLURSA OLSUN YADA NEKADAR CİDDİ ÖNCELİKLE YAKLAŞIMLARIYLA ZATEN TEDAVİYE BAŞLAMADAN BEN BUNU YENDİM DİYEBİLİYORSUN NİSA HASTANESİNİN BENCE EN ÖNEMLİ DEĞERİ ...İYİKİ VARSINIZ
Derya Kanzagül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Kanzagül, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Derya Kanzagül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Derya Kanzagül adresi nerede?Derya Kanzagül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Kanzagül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Kanzagül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derya Kanzagül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Kanzagül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Kanzagül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Kanzagül hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Derya Kanzagül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları