Aşılama Yöntemi
- Kanser tarama
- Jinekolojik ameliyatlar
- Tarama testleri
- İdrar kaçırma, rahim sarkması
- Doğum sırasında oluşan yırtıkların tedavisi
- Genç kızlarda jinekolojik sorunlar
- Doğum kontrol yöntemleri
- Gebelik takibi
- Doğum
- Menopoz
- Osteoporoz
- Gebelik öncesi danışmanlık
- Normal ve riskli gebelik izlemi
- N.T. (Nuchal Translucency, Ense kalınlığı) ölçümleri
- İkili test,Üçlü test
- NST (Non-reaktif test, External Tokografi)
- Fetal anomali taraması
- Adet düzensizlikleri
- Vajinal kültür alma
- Infertilite
t.....
Derya hanıma hamileliğim surecinde kontrol amaçlı gitmiştik. Eş zamanlı gittiğimiz bir başka doktor ultroson muayenesi esnasında plezentanin bir kisminın rahimden ayrildigini soylemişti ama Derya hanım ciddi bir sorun göremediğini soyledi. Derya hanimla devam etmeye karar vermistik... 30 haftalikken baska bir hastaneye acile kaldirildim, Plasenta Previa teşhisi kondu ve 31. Haftada dogum gerçekleşti..
Kontrol hapi icin gittim herhangi bir hormon testi yapmadan muayene etmeden en düşük dozda ilaci yaziyorum diyerek bana yazdigi yazz ilac bende cok fena kanama yapti arayip durumu aktardigimda bana ikinci kutuya gectiniz mi diyor 28 günlük ilac 10 gun oldu kullanali nasil ikinci kutuya geceyim diyorum kullanma ile ilgili oldugunu belirtti bu yüzden hic memnun kalmadim
ys...n
Doğum için gün verdi 9 ay boyunca kendine gittim doğum günü bana haber vermedin şehir dışına gidiyor doğumunu hiç tanımadığım başka doktor gerçekleştiriyor ertesi gün gelip de hastasını ziyaret etmedi
az...
Mrb arkadaşlar 1 hafta önce dogum yaptım derya hoca doktorumdu ilk ona gittim 9 ay boyunca mükkemmel ilgi bilgi verme açıklama güler yüz insana güven vermesi ne kadar iyi bir insan ondan öte ne kadar bilgili .doğum yaptığım gün ekibinin ilgisi kendisinin ilgisi bana güven verdi doğumumu kolaylaştırdı Allah bin kere razi olsun hepsinden çok teşekkür ediyorum
e....ç
ilk gebeliğimdi ve lekelenme şeklinde kanama şikayetiyle gittim. Muayene etti bir sıkıntı olmadığını iletti. Tedavi başlandı. Ancak aynı günün akşamı düşük yaptım. İlgili ya da sıcak bir iletişimi olduğunu da söyleyemem. Ben tavsiye etmiyorum.
g.....
Tavsiye üzerine Derya hocaya gittim. Iyiki de gitmişim. Hamileligim ve doğum sırasında kusursuz ilgilendi hem benimle hem de kızımla. Onun sayesinde güzel bir hamilelik geçirdim ve 10 gün önce kızımı kucağıma aldım. Her acidan memnun kalacaginiz uzman bir doktor kendisi. Gönül rahatligi ile gidebilirsiniz.
na...m
Derya hanım ilk oğlumun doğumunu gerçekleştirdi dönmediği için sezeryan oldum ama her şeyinden çok memnun kaldım şuan 2.oğluma hamileyim yine derya hanıma gidiyorum. Sakinliği, alakası her şeyi çok iyi çok seviyoruz
ar....
Eşimin hamilelik sürecinde çok Dr araştırdım tavsiye üzerine birçok doktora da gittik hiçbiri içime sinmedi, kimisi ya çok yoğun oluyordu ya da almak istediğim bilgi ve güveni alamıyorduk hasbelkader bulduğumuz Derya hanım, bilgi düzeyi ve bunu aktarımı muazzam hasta ve yakınıyla iletişimi insana güven veriyor.
Doğum öncesi sonrası kendisine çok duacı olduk.
Gebeliğimin en başından beri Derya Hanım'a gidiyorum.Doğumumu da kendisinde gerçekleştirmek istiyorum.Şu an son haftamızdayız. Gebelik takibimi sağladı.İlgisi çok güzeldi, güleryüzlüydü.Her gittiğimde bilgilendiriyordu beni. Herhangi bir durumda ulaşabiliyordum kendisine.Tavsiye ettiğim kişiler de oldu,başka hastalara da tavsiye ederim.
y.....
Derya Hanım'ın doktorluğundan da güleryüzlülüğünden de çok memnunum.Benim gebelik takibimi sağlıyor kendisi.Sürekli kontrollerimde açıklayıcı, net şekilde bilgiler veriyor.Ben kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini. İlgisi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım.
Derya Ulusoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Ulusoy, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Derya Ulusoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Aşılama Yöntemi, Laparoskopi, Histerektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Pelvik Muayene Ve Pap Smear.
Derya Ulusoy adresi nerede?Derya Ulusoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneykent Mahallesi 216. Caddesi No:74/1 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Ulusoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Ulusoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Ulusoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Ulusoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Derya Ulusoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Ulusoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Ulusoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Ulusoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Derya Ulusoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları