k....s
Ben 4 yıldır gitmediğim doktor almadığım tedavi kalmamışken hocayı önerdiler ve gittim ilgisi ve beni dinlemesi o kadar iyi geldi ki. Ameliyat etti beni her gittiğim yer sadece tüp bebekle çocuğun olur derken hoca ameliyattan sonra devam ederiz tedavine dedi umut verdi bana. Ameliyattan 6 ay sonra tedavisiz hamile kaldım. Doğum yaptım bebeğim 2.5 aylık ve tekrar hamile olduğumu öğrendim. İyi ki varsınız .
n....ö
Dilay hocayla yollarımız sebepsiz infertilite tanısı sonrası tam teşekküllü bir hastaneye sevk edilmemizle kesişti. Randevumuz olmamasına rağmen bizi kabul etti ve aşılama tedavisi önerdi. 1. aşılamada pozitif sonuç aldık. Hem kendisi hem de ekibi, güler yüzlü, açık iletişimi benimseyen, bu zorlu ve stresli süreci olabildiğinde doğal bir şekilde yöneten bir enerjiye sahipler. Pozitif haberine hep birlikte çok sevindik ve şehirdışından gidip gelecek olmamıza rağmen süreci de beraber takip etme kararı aldık. Eğer sebepsiz infertilite tanısı aldıysanız kendisi ve ekibini kesinlikle doğru adres olarak düşünebilirsiniz. İşini severek ve özveriyle yapan insanlar iyi ki varlar.
9 yıl önce kapattığım tüplerimi 14 Mart 2024'te Dilay Hanım açık ameliyatla açtı. Ameliyattan önce bütün olasılıklara söyledi tabii ki açılmama ihtimalinin de olduğunu ama elinden geleni yapacağını ben bunu kabul ederek ameliyata girdim. Yıllar sonra ameliyata girdiğim için aşırı derecede tedirgin olmama rağmen çok güzel bir ameliyat geçirdim ameliyattan önce inanılmaz derece beni rahatlattılar ameliyattan sonra yaklaşık 3 gün hastanede kaldım O süre içerisinde inanılmaz derecede ilgiliydi Dilay hanım ve asistanları ekibi... Ben yürekten kendisine ve ekibine çok minnettarım kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim
Ben kadın doğum normal kontrol için gitmiştim kendisi hem kadın doğum ve tüp bebek uzmanı alanında. Yanlış bölüme randevu almama rağmen ilgilendi. Ben kendisini çok beğendim her soruma cevap aldım ve çok ilgiliydi devamlı gidecek olsam kesinlikle dilay hoca ile devam ederdim
g.....
Ben genel kontrol için gitmiştim ama kendileri sadece tüp bebek alanında çalışıyormuş. Yine de kontrol etti ama üstün körü bir kontroldü. Alel acele hiç düzgün bilgi vermeden muayene etti. Bir isim söyleyerek gidin internetten biraz araştırın dedi ve yolladı. Gerçekten asla tavsiye etmiyorum. İnsan biraz güler yüz, anlayış gösterir. Yazık gerçekten.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ra...a
Dilay hocama bebek tedavisi için gittim. Ve 1.aşılama ile gebe kaldım kendisi çok ilgili alakalı hastalarını dinleyen kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir doktor. O kadar doktora gittim kendisi gibi ilgileneni görmedim
sü...a
tüp bebek tedavisi için gittim ve tuttu Dilay hanıma çok teşşekkür ederim çok güler yüzlü ve işinin ehli tavsiye ediyorum.
bü....
Cocuk ıstegıyle gittim Dilay Hanıma ve ilk tup bebek denemem de hamıle kaldım cok şükür. Sürecin basından sonuna kadar hep cok ılgılı hep cok tedbirliydi ben çok memnun kaldım her sey için kendisine tesekkur ediyorum herkese tavsiye ediyorum
Dilay Gök Korucu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilay Gök Korucu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Dilay Gök Korucu adresi nerede?Dilay Gök Korucu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilay Gök Korucu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilay Gök Korucu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilay Gök Korucu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilay Gök Korucu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilay Gök Korucu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilay Gök Korucu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Dilay Gök Korucu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karatay bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karatay bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları