t.....
Dilek Hanım işinde çok titiz ve çok özenli. Çocuklarım ve ben göz muayeneleri için her daim kendisine gidiyoruz. Botoks, dolgu ve mezoterapi işlemleri için de Dilek Hanım ı tercih ediyorum. 1 ay önce kendisine göz kapağı ameliyatımı yaptırdım. Ameliyat süreci muhabbetle geçti, hiç ağrı, acı, sıkıntı yaşamadım. Ameliyat sonrası her gün foto isteyip beni takip etti. Hiç bir olumsuzluk, komplikasyon yaşamadım. İşini o kadar çok seviyor ki
p.....
Öncelikle Dilek hanım çok profesyonel, işine hakim bir hekim. Çok ilgili, her aşamada detaylı bilgi veren, candan ve ne zaman ihtiyaç duyulsa ulaşılabilir. Göz kontrollerimiz için, senelerdir, ailecek, kendisine gidiyoruz. Ayrıca göz kapağı ameliyatımda kendimi iç huzuruyla onun ellerine teslim ettim. Mükemmel bir iş çıkarttı. Hiç bir sıkıntı, komplikasyon yaşamadım. Ameliyatın hemen akabinde hayatıma aynı şekilde devam ettim. Kendisi her gün beni kontrol etti. O kadar özenli ve titiz ki!
y.....
Estetik amaçlı gittim. Çok memnun kaldım. Yüzüm 10 yaş gençleşti.
de...
Doktor Dilek Hanım, ilgi ve alakası ile yıllardır erteledigim göz kapağı estetiği ameliyatı korkumu yenerek geçen hafta ameliyat oldum, korktuğum kadar yokmuş, sohbet ederek ameliyat surecimi bitirdik, hijyen kuralları ve ilgi harikaydı, ameliyat sonrasida hep ilgilendi kontrollerimde, göz kapaklarım çok güzel oldu çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık Hocam iyiki sizi tanıdım
o....g
Dilek hanıma 12 Ekim 2022 tarihinde göz kapağı ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesi, gerek sonrasında ilgisi ve tecrübesinden çok memnun kaldım. Ameliyat sonrası her hangi bir şişme, morarma yaşamadım. Başarılı bir hekim
Hasta
İlk aşamadan son aşamaya kadar detay vererek, rahatlatarak sorunsuz göz kapağı operasyonunu yaptı.
Sonuçtan da sın derece memnun kaldım
Dilek Abul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Abul, Göz Hastalıkları.
Dilek Abul adresi nerede?Dilek Abul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah.Belediye Cad.No:26/A Kemerlife Çarşısı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Abul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Abul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Abul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Abul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Abul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Abul hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Dilek Abul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları