Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
ru...
Varis tedavisi için bir dr arkadaşımın önerisiyle kendisinden randevu aldım iyi ki dinlemisim oldukça zor bir tedavi surecim oluyor ve dilek hocam bana karşı son derece sabırlı onun için düşündüklerimin bilinmesini isterim ; bilge , merhametli , sabırlı , alçak gönüllü , kesinlikle doğru adrestesiniz
el...
Dilek hocaya babamın varis problemi için gittik muayene sürecimiz sonunda ameliyat olması gerektiğini öğrendik Dilek hocamız tarafından 07.04.2021 tarihinde gazi hastanesinde ameliyatı gerçekleştirildi. Hem hocamızın içten tavrından hemde operasyondan çok memnun kaldık tüm sorularımızı içtenlikle cevapladı aklımızda hiç soru işareti kalmadı operasyondan sonra da titizlikle takibimize devam etti hastanede yatıştaki tüm sürecimiz de çok rahattı tüm ekip çok içten işinde profesyonel aynı zamanda çok ilgili ve alakalı idi ameliyatın ertesi günü babam gayet rahat bir şekilde yürüyerek çıktı hocamız Prof Dr Dilek Erer ve gazi hastanesi kalp damar cerrahisi ekibine çok teşekkür ederiz İyiki hocamızı bulmuşuz
ha...e
Dilek hocama varis şikayetiyle başvurdum. Kendisi karşılamasıyla, ilgisiyle, kibarlığıyla, hastalık konusundaki bilgilendirmeleriyle çok örnek bir insan. Mütevazi bir insan ve beni her konuda bilgilendirdi. Doktorumuzu şiddetle tavsiye ediyorum.
a....i
gördüğünüz ilk andan itibaren samimiyeti ve mütevazılığıyla kendine olan güveniyle sizi selamlayan, hastasına azami özen gösteren son derece anlayışlı ve özel bir kalp damar cerrahı herzaman güvenip danışabileceğiniz biri
se...r
Harika bir doktor hem Pozitif enerjisiyle hem guler yuzuyle hemde bilgisiyle.
Dilek Erer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Erer, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Dilek Erer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu.
Dilek Erer adresi nerede?Dilek Erer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Erer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Erer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Erer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Erer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Erer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Erer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Dilek Erer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları